≫ 

NEVIĐEN SKANDAL U SPLITU: Hrvatski huligani napali srpske reprezentativce!

Sramotna scena viđena je na parkingu u Splitu, gde su srpski strelci izbegli linč

  • 59

Neviđeni skandal dogorio se u Splitu, gde su fizički napadnuti srpski sportisti. Nekoliko srpskih takmičara, među kojima je bio i srpski olimpijac Damir Miker, je tokom mitinga u Solinu izbeglo linč, kada su ih Hrvati napali na parkingu u Splitu

Sve se desilo u subotu na parkingu u Splitu, kad se grupa strelaca iz Srbije u kojoj su bili Damir Mikec, Duško Petrov, Zoran Vujić, Srđan Jovanović i hrvatski reprezentativac Uroš Kačavenda vraćala sa večere.

- Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali i su, počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama.

Foto: Tanjug/Olimpijski komitet Srbije Foto: Tanjug/Olimpijski komitet Srbije

- Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni - opisao je Mikec ovaj skandalozan događaj za Novosti.

On je drugog dana 14. mitinga "Salona open" ponovo, kao u subotu, ostvario ubedljivu pobedu vazdušnim pištoljem. Sem njega, od naših takmičara strelaca medaljom se okitila i Brankica Zarić, i to bronzanom, takođe pucajući iz pištolja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omg...

    7. novembar 2016 | 11:23

    Samo vi idite u Hrvatsku, jedva čekaju da dodjete. Nisu hrvati ludi kao srbi, srbi sve praštaju i klanjaju se svima i jedva čekaju da im neki hrvat dodje da im održi koncert ili gostuje na tv.

  • Novi sad

    7. novembar 2016 | 11:59

    Ma nije moguće! Sad će opet srbi da se čude da je to moguće, ovo je hiljadu i prvi incident od strane hrvata i mi se uvek čudimo, a sve dok se čudimo i cutimo tako će i biti a mi samo dovodimo njihove i gostimo ih,televizije su pune njihovih gostiju a na njihovoj tv samo oni koji su lojalni hrvatskoj,neda i ukraden,balasevic i drugi, kad smo glupi i treba nam tako

  • Sone

    7. novembar 2016 | 11:24

    Kompleks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA