Ronaldo potpisao novi ugovor, ali je mnoge razočarao odgovorom na pitanje da li u Madridu i završava karijeru (VIDEO)

Najbolji fudbaler Reala obavezao se na vernost ''Kraljevskom klubu'' do 2021. godine

  • 5

Kristijano Ronaldo je potpisao novi ugovor sa Real Madridom. Mnogi su očekivali da to bude i doživotni ugovor, ali je Portugalac saopštio da će igrati do 41. godine, a nije hteo ni da potvrdi gde bi mogao da završi karijeru.

- Hvala vam svima. Ovo je klub koji volim i mnogo sam srećan danas. Ostvario sam svoj san. Ovo je specijalan dan i želim da nastavim da ispisujem istoriju sa najboljim klubom na svetu u narednih pet godina.

>>> Real potvrdio novi monstruozni ugovor Ronalda! Dobiće najveću platu u istoriji fudbala, a otkupna klauzula MILIJARDU evra!

>>> Pogledajte Ronaldov slobodan udarac zbog koga mu se smejao ceo Santjago Bernabeu! (VIDEO)

- Moram da budem iskren, nisam očekivao da za ovakvo vreme ostvarim ovakve cifre, ali za to su sasluženi moj rad i rad tima. Hvala navijačima, predsedniku Florentinu, pet godina je dug period. Pokušaću da dam najbolje od sebe. Ovde su uvek i dobri i loši momenti u fudbalu i sport vas uči mnogim stvarima. Nastaviću da pobeđujem i učim - poručio je Ronaldo.

Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Usledila su pitanja novinara, koji su insistirali na tome da li je ovo Ronaldov poslednji ugovor, pošto će imati 36 godina kada mu istekne ugovor. Mnoge je razočarao negativnim odgovorom, a takođe nije mogao da potvrdi ni gde će završiti karijeru.

- Nikada se ne zna za budućnost. Videćemo. Želim da igram ovde do kraja karijere, ali moram da kažem da ovo nije moj poslednji ugovor - odgovorio je Ronaldo.

Na pitanje da li želi da igra bar do 39. godine, kao što je to bio slučaj sa Ferencom Puškašem, takođe legendom ''Kraljevskog kluba'', Ronaldo je poručio.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Do 41. godine. mislim da imam još 10 godina da igram - istakao je Portugalac.

Novinare je zanimalo šta misli o ostvarenjima da je pretekao legende poput Alfreda Di Stefana i Raula po broju postignutih golova.

- Imao sam privilegiju da poznajem legendu kao što je Di Stefano, on je bio velika osoba, veliki igrač i očigledno da sam srećan zbog toga. Sigurno je da bi i on bio srećan zbog mene što obaram rekorde, kao i Raul.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pogledajte i celu konferenciju Kristijana Ronalda posle parafa na novi ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    7. novembar 2016 | 16:06

    Penaldo,sta reci drugo,nula od coveka, a za futbal solidan.

  • aleksandar

    7. novembar 2016 | 16:01

    dobra mu baba

  • Putin R.S

    7. novembar 2016 | 18:46

    Napaljeni, arogantni, naduvani fudbaler. Solidno igras, ali dok je Messi u fudbalu neces se naigrati. Steta sto si rodjen u eri najboljeg fudbalera sveta koji je bolji od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA