Bratislav Živković više nije trener Voždovca!

Ugovor je sporazumno raskinut, a Zmajevi su izrazili veliku zahvalnost nekadašnjem fudbaleru Zvezde

  • 0

Poraz od Čukaričkog na Banovom Brdu bio je poslednji meč Bratislava Živkovića na klupi Voždovca, pošto je već u ponedeljak dobio prefiks ''bivši''.

Ovu informaciju Zmajevi su objavili na svom zvaničnom sajtu.

- Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Međutim spletom određenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu - navodi se u saopštenju i dodaje:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kao klub koji gaji dobre međuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu.

- FK Voždovac želi Bratislavu Živkoviću puno uspeha u narednom periodu kako na poslovnom tako i naprivatnom planu i vrata našeg kluba će za njega uvek biti otvorena i kao prijatelja i kao sportskog saradnika.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Voždovac i Živković su sporazumno raskinuli saradnju, nakon što je nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde ekipu preuzeo početkom 2015. godine.

Zmajevi trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli sa 14 osvojenih bodova. prošle sezone igrali su plej-of.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA