Ova izjava Bertomeua će razbesneti Grobare, dok Delije likuju!

Bertomeu pohvalio Delije, ali su mu Grobari ostali u lošem sećanju

  • 13
Đordi Bertomeu Foto: Telegraf

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu u intervjuu za Sportklub izneo je niz pohvala na račun Crvene zvezde, ali je ujedno i dao veoma provokativnu izjavu kada je pomenuo Partizan.

Bertomeu je pohvalio atmosferu u Beogradu, ali uz ogradu da 'je imao problema sa Partizanom u prošlosti', odnosno sa Grobarima.

Foto: twitter/kkpartizan Bertomeu je nedavno bio i gost Partizana, ali sada nije imao lepe reči za crno-bele

- Mislim da je Beograd na samom vrhu, uzavrela je atmosfera. Sa navijačima Crvene zvezde do sada nismo imali problema, u prošlosti smo imali nekih problema sa Pionirom kada je Partizan igrao tamo, ali otkad je Zvezda došla sa novim menadžmentom, nismo imali poteškoća sa navijačima. Ambijent u Beogradu potpuno je jedinstven, ne može se pronaći na mnogo mesta u Evropi, zato smo ponosni što imamo u ligi takve klubove kao što je Zvezda - poručio je Bertomeu.

Tokom prethodnih sezona, oba kluba su kažnjavana intenzivno za ubačene predmete i incidente, a crno-beli su trenutno akteri Lige šampiona pri FIBA, i sudeći po poslednjim izjavama Bertomeua, vrata Evrolige su im zatvorena.

(Telegraf.rs / Sportklub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    9. novembar 2016 | 22:58

    .!. XXAAXXAA .!.Koliko je nisko pao djordji, kada nikako ne moze da se pomiri sa cinjenicom da ga je najveci sampion kk Srbije PARTIZAN OD...BIO tj. ODJAVIO iz kosarkaske E. LJige za placenike, ipak smo MI KKP klub sa tradicijom, IMENOM, GRBOM, SA SLAVNOM PROSLOSCU, KAO I BUDUCNOSCU, ZA RAZLIKU OD KK MUTANATA I FRANKESTAJN KLUBOVA JUCE OSNOVANIHHHH .!. XXAAXXAA .!.

  • DJOKER

    9. novembar 2016 | 23:17

    Vidi se da ga je Covic obrlatio.Ej,covjece,zvizde svaku utakmicu himni Evrolige ,ubacuju predmete ponekad i nisu imali problema s njima,daj molim te.Partizanovi navijaci su bili proglaseni za najbolje.A to sad sto Zvezda ima navijace u kosarci,to je samo zelja da se dostigu Grobari u kosarci i sve ono sto smo napravili.I jos nesto,ko je predsjednik Zvezde-Covic,a Partizana(bio duzi period)Danilovic covjek s karijerom,Partizan tolike godone u Evroligi,pa F4 i nista od A licence,a kamoli od domacinstva,znaci samo-PARE,DAJ PARE.Sad se Nikola Simic prevrce u grobu.Moze se ovo ne svidjat Delijama,al je zalosno,sto sr nije imalo postovanja prema onakvoj generaciji i strucnjsku Vujosevicu( ma kakav on bio van terena).

  • Pana

    9. novembar 2016 | 21:28

    Ha,ha,ha znase ko je institucija a ko zonas! Pozdrav za gospodina Covica,naseg predsjednika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA