SPEKTAKULARNA PONUDA JUNAJTEDA ZA OZILA: Arsenal ne može da mu priušti ovu platu!

Da li će zaista doći do ove transfer bombe već u januaru?

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Do velikog otkrića je stigao britanski list "Gardijan", koji transfer spekulacije ne objavljuje tek tako. Prema tom listu, Mesut Ozil i Arsenal dobijaju ponudu od Mančester junajteda u januarskom prelaznom roku!

Nemački fudbaler je navodno već neko vreme nezadovoljan u Arsenalu, i odlaže potpisivanje novog ugovora baš zbog interesa Junajteda, koji je spreman da pošalje jednu od najvećih ponuda u istoriji fudbala u Engleskoj.

Ističe se i da bi Ozil mogao da dobije platu koju Arsenal ne bi mogao da mu priušti - od čak 250.000 funti mesečno. Na "Emirejtsu" vezista ima platu od 140.000 funti.

Ozilov ugovor sa Arsenalom je važeči do leta 2018. godine, zbog čega bi Juanjted platio obeštećenje od 42 i po miliona funti.

Ozil je u karijeri igrao za Verder, Šalke i Real Madrid, iz kog je otišao 2013. godine, kada se i najviše govorilo da nema mnogo simpatija između njega i Žozea Murinja.

>>> Oglasio se Grizman konačno o Junajtedu

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA