PAO SEKS NA TRIBINAMA: Hrvatice sisama napale Irce! (FOTO)

Možda su ranije Brazilke ili Šveđanke bile te koje su štošta pokazivale na tribinama, ali EURO 2012 je, bar za sada, u potpunosti pripao vatrenim navijačicama Hrvatske

  • 18

Nisu se baš svi Hrvati tukli u nedelju u Poznanju. Većina je bila u sukobu sa poljskim i irskim navijačima, ali je bilo izuzetaka koji su bili u okruženju kakvo se samo poželeti može.

Ovaj momak (slika dole) se udomio između dve "rasne" navijačice Hrvatske, koje se nisu libile da na centralnom trgu pokažu adute sa kojima su došle na veliku zabavu zvanu Evropsko prvenstvo. Niko im očigledno nije rekao da će im se slika naći i na Fejsbuku (sigurno bi bilo drugačije poziranja), ali zbog hrabrosti i vedrog duha ovih devojaka kapa dole. A naročito zbog atributa!

Možda su ranije Brazilke ili Šveđanke bile te koje su štošta pokazivale na tribinama, ali EURO 2012 je, bar za sada, u potpunosti pripao vatrenim navijačicama Hrvatske.

Samo napred, "kockaste"! Ko, bre, kaže da Srbi ne mogu da navijaju za Hrvatsku?!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA