≫ 

Drama kakvu poker nije video: Najveći blef svih vremena doneo mu je 8 miliona dolara (VIDEO)

Ki Ngujen je posle epske borbe postao šampion sveta u pokeru i postao milioner, a u tome mu je pomogla neverovatna agresivnost

  • 0

Svetsko prvenstvo u pokeru (WSOP) je posle mnogobrojnih turnira u Las Vegasu privedeno kraju, a posle 6.737 prijavljenih takmičara na stolu su ostala dvojica. Sve se svelo na borbu Kija Ngujena i Gordona Vaja, koji su vodili epsku bitku od sedam sati za prvo mesto i nagradu od neverovatnih 8 miliona dolara.

>>> POKER NE PAMTI OVAKVU SVAĐU: Na stolu je bilo 27 miliona $, počele su brutalne prozivke, a onda je usledio ''All in'' (VIDEO)

>>> Imao je dva keca u rukama, a onda mu je poker čudo ODNELO 41 milion (VIDEO)

Šampion je na kraju bio Ngujen, a isplatila se njegova neverovatna agresivnost u finišu. Kada su se ''stekovi'' povećali, on je krenuo najjače moguće. Iako je imao slabije karte krenuo je od starta jako u ruku.

Imao je samo žandara i peticu u karou. Ni njegov protivnik nije bio nešto jači i u ruku je ušao sa damom i devetkom. Ipak, na flopu mu je izašla devetka i to kao najjači par. To mu je dalo samopouzdanje da isprati veliki ulog koji je agresivni Ngujen podigao bez ičega. Turn karta nije donela ništa novo ni jednom ni drugom, ali je ponovo Vaja čekirao, a Ngujen nastavio da podiže ulog, a protivnik je nastavio da ga prati.

Printskrin: Youtube/Royal Flush Printskrin: Youtube/Royal Flush

River je Ngujenu doneo peticu, ali je i tako bio slabiji od para devetki koje je imao Vajo. Ipak, Ngujen nije imao kud, jer je znao da drugačije ne može da dobije ruku. ''All in'' je bilo nešto što Vajo nije želeo da čuje. Iako je imao jače karte, probudila se sumnja da je njegov protivnik imao veliki par pre deljenja ruke, dok je posle turna mogao da pomisli i da je dobio kentu.

Definitivno, je morao da baci karte, a time je njegov protivnik došao u ozbiljnu prednost u steku, pa je ova ruka označena kao jedna od najvažnijih, koja je donela prevagu finalnoj borbi.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA