Otkriveno zašto je Ronda Rouzi odjurila sa bine posle suočavanja: Niko nije očekivao ovakvo objašnjenje (VIDEO)

Najveća zvezda UFC-a u ženskoj konkurenciji sve je iznenadila pojavom na bini pred UFC 205, a još više kada je brzo sišla sa nje

  • 0

Ronda Rouzi se posle godinu dana pauze vratila na UFC scenu. Svi su bili iznenađeni kada su je videli na merenju pred UFC 205, kada je iznenada došla i suočila se oči u oči sa aktuelnom šampionkom Amandom Nunjez. Posle razmene oštrih pogleda, bivša UFC kraljica se bez reči okrenula i brže-bolje napustila binu, dok je aktuelna šampionka davala intervju.

>>> Mekgregor otkrio zašto je držao ruke iza leđa tokom borbe s Alvarezom: Niko nije očekivao ovakvo objašnjenje (VIDEO)

Mnogi su bili zbunjeni što ni Ronda nije davala intervju, pa ljubitelji UFC-a i njeni fanovi nisu bili u mogućnosti da je čuju na prvom zvaničnom UFC događaju posle tačno godinu dana, kada je na UFC 193 poražena po prvi put u karijeri od Holi Holm.

Ipak, predsednik UFC-a, Dejna Vajt je objasnio postupak Ronde, koja se brzo sklonila sa bine posle suočavanja.

- Učinilo se da Ronda izgleda ponovo kao loša osoba, pošto je samo odjurila sa bine. Nije ni bilo planirano da njih dve daju intervju. Trebalo je da odu nakon suočavanja i da se sklone sa bine.

Ipak, Amanda je ostala na stejdžu i razgovarala sa predstavnikom UFC-a, a Dejna Vajt ističe da je to bila greška u protokolu.

- Mi nismo savršeni. Naš tim prolazi kroz veliki događaj, kao što je bio ovaj i napravili smo mnogo grešaka tokom UFC 205, i nisam srećan zbog toga. Pokušavamo da budemo savršeni, ali ovoga puta to nije bio slučaj - otkrio je Vajt na konferenciji posle borbe.

Pogledajte i njegovu konferenciju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA