RAONIĆ PREDAO MARIJU IAKO NIJE BIO POVREĐEN, DA BI NAPAKOSTIO NOVAKU? Čuveni doktor izneo šokantne tvrdnje na račun Crnogorca!

Moma Jakovljević izneo stručno mišljenje koje dovodi u sumnju povlačenje Crnogorca pred duel polufinala u Parizu, koje je omogućilo Mariju da svrgne Đokovića sa prvog mesta ATP liste

  • 96

Čuveni hirirg Moma Jakovljević izneo je sa stručno mišljenje o Milošu Raoniću u njegovoj navodnoj povredi koje je pokrenulo brojne sumnje. Naime, Raonić je pre desetak dana na turniru u Parizu predao Mariju meč bez borbe, a istovremeno je Britanca postavio na tron ATP liste.

Raonić je u četvrtfinalu Pariza rutinski savladao Congu sa 2:0 u setovima i nije delovalo da ima bilo kakvu povredu. Međutim, iznenada, dan kasnije nije izašao na crtu Mariju i tako mu je bez borbe omogućio da pretekne Novaka Đokovića na ATP listi.

Navodno, bio mu je pokidan desni butni mišić i nije mogao da igra polufinale.

- Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno - tvrdi Jakovljević za Alo.

Printskrin: Youtube/Nasa Televizija Printskrin: Youtube/Nasa Televizija

On ističe da je u pitanju verovatno bio dogovor između Marija i Raonića, kako bi skinuli sa trona Novaka Đokovića.

- Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti... Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu.

- Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo - zaključio je Jakovljević.

Đoković i Ranić od 21.00 u Londonu igraju meč 2. kola grupe završnog Mastersa, a u prvim mečevima su obojica zabeležili pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    15. novembar 2016 | 13:50

    Eee crnogorčić, zapečatio si ovim i život i karijeru... Bruka osta doveka, fuj. Nole je jedan, jedinstven, napred naša junačino u nove pobede!

  • Сендрин

    15. novembar 2016 | 13:10

    Па то се знало од првог дана"брат- монтенегрес"...вратиће му Новак са каматом,колико још вечерас!

  • Lidija

    15. novembar 2016 | 13:14

    raonicu tugo crnogorska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA