≫ 

Brutalan odgovor 10-godišnje devojčice britanskim novinarima koji su napali Novaka! (VIDEO)

Mala Ivona Vasić poslala je jasnu poruku britanskim novinarima

  • 13

Obraćanje 10-godišnje devojčice Ivone Vasić britanskom novinaru Nilu Meklinu u kojem traži od njega da se sa više poštovanja ophodi prema Novaku Đokoviću, postalo je hit na društvenim mrežama.

Meklin i Ðoković ušli su u sukob u nedelju popodne na konferenciji za medije nakon pobede srpskog tenisera na startu Zavrsnog Mastersa u Londonu protiv Austrijanca Dominika Tima, a sve zbog Novakovog bacanja reketa na kraju prvog seta, koji je izgubio u taj-brejku.

>>> ĐOKOVIĆ GRMEO NA BEZOBRAZNE BRITANSKE NOVINARE: Vi ste ljudi neverovatni!

- Ovim putem želim da se obratim Vama "gospodine novinaru" i svima vama koji mislite isto kao on. Ja se zovem Ivona Vasić, za mesec dana punim 10 godina i dolazim iz jedne male, ali sportske zemlje Srbije.

- Vi kao obrazovan čovek trebalo bi da znate koliko je teško biti broj 1, u bilo čemu, na svetu. Zato vas molim da sledeći put kada se budete obraćali Novaku to uradite sa poštovanjem i profesionalizmom, kao da se obraćate vašoj kraljici. On je vitez. Zašto vitez? Zato što je tenis viteška igra - istice mala Ivona u video obraćanju.

Nijednog tenisera niste dočekali kao njega, sa tim cuvenim "britanskim sarkazmom", koji bi trebalo da sačuvate za vaše sportiste.

- Zato vas jos jednom molim da sledeći put kada se budete obaćali njemu to uradite sa više poštovanja.

- Zašto? Zato što sam ja zbog njega počela da treniram tenis, kao i mnoga deca širom sveta, zato što kada gledam njega uživam i budem ponosna i srećna. Ponosna sam na to sto sam državljanka Srbije. A vas "gospodine novinaru" treba da jhe sramota mojih godina. Novaku dajem svu moju podršku", zakljucila je Ivona, uz povik: "Napred Novače".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    15. novembar 2016 | 14:41

    Svaka cast Bog ti dao zdravlja,srece i da dozivis licni uspeh kao nas Novak.

  • toma

    15. novembar 2016 | 15:03

    Mala Ivona ocitala je lekciju isfrustriranom Nilu,nazovimo ga novinarem?!Prema Kodeksu medjunarodnog clana novinarstva koje posedujem,Sud casti u Briselu odmah je trebao da reaguje i ostro kazni neprofesionalnos Nila!!!Ali,takve sud gleda kroz prste!Da je nekim cudom bio novinar iz Srbije i provocira recimo tenisere Mareja Ili Cilica koji je,, prodao,, mec protiv Mareja i omogucio mu lazno prvo mesto,digla bi se salva negativnlsti,samo zato sto je SRBIN!!!Hvala prepametnoj devojcici koja je mnogima OTVORILA OCI PRAVDE I POSTENJA U PROFESIONALNOM TENISU.NOVAK JE HTELI VI TO ILI NE BEZDUDNICI PLANETARNI CAR TENISA.IDU DANI NASMEJANI.OD SRCA toma m.

  • Marko cg

    15. novembar 2016 | 15:52

    Bravo pametnice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA