Šta stoji iza sve slabije posete na mečevima Partizana? (ANKETA)

Crno-beli pogođeni i slabom posetom

  • 27

Košarkaši Partizana izgubili su od Šarloa sa 84:70 u FIBA Ligi šampiona, što je bio novi udarac za navijače crno-belih.

>>>Radonjić pretekao Vujoševića i postao rekorder ABA lige!

Grobari se nisu proslavili sa posetom, u hali je bilo tek 3.000 navijača, pa je očigledno da pristalice kluba teško podnose što je ekipa ispod renomea nekadašnjeg evropskog prvaka.

Nezadovoljstvo je kulminiralo porazom od Cedevite, u kom je ispuštena velika prednost od 17 razlike. Nakon toga, sa jednim navijačem je imao okršaj i Aleksandar Džikić, a novi poraz je čak peti u poslednjih sedam mečeva.

>>>Partizan u krizi: Izgubio od poslednjeg tima u grupi!

Na početku je poseta na mečevima bila malo bolja, pa se postavlja pitanje: Šta je udaljilo crno-bele od hale? Rezultati, slab igrački kadar, postojeće stanje na tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • =KK zvezda NE POSTOJI !!!=

    16. novembar 2016 | 21:56

    EVO JA CU VAM RECI. JA SAM SATALNO NA JUGU I U PIONIRU. ALI VISE NE IDEM KAO NI MOJIH DVADESET DRUGARA. KADA ODU JANJICARI ,PEKOVIC ,VUCELIC, VAZURA,VRACAMO SE SVI. DO TAD -BOJKOT. !!!

  • Gospodin Pendula

    16. novembar 2016 | 21:20

    Navijači, koji nisu pod “kontrolom“ i ne dolaze iz interesa, već emocije, ogorčeni su na ljude koje (ne)vode klub. Prvi su prestali da dolaze zbog sklanjanja Vujoševića“ i obedovanja Pekovića sa Čovićem, drugi posle odlaska Berića, svih saopštenja i zahvaljivanja, treći nakon „odustajanja“ od Evrokupa uprkos višemesečne priče da će ga igrati po cenu odlaska na sud. Ulje na vatru dolio je Đordi Bertomeu izjavama u skupštini grada, gde su u prvom redu sedeli bivši i sadašnji čelnici kluba, a drugom osvajači Evrolige iz 1992, a kap koja je prelila čašu kod mnogih, je „prevaspitavanje“ navijača koji su zviždali za vreme minute ćutanja protiv Olimpije. Iako je žandarmerija to samo posmatrala, mnogi su to zamerili upravi, kao i za napad ispred “Pionira” pred proletošnji duel sa FMP.

  • Stella rossa

    16. novembar 2016 | 23:27

    Pa to su oni .....nema kinte ....a i ne znam na koje navijace partizana mislite oni su podeljeni na otpisane zaborovljene nedostupne ima ihhh i svi se medju sobom kolju ..komedija sa njima uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA