Čović poručio Delijama da se smire i otkrio zašto Zvezda nije dovela pojačanje!

Predsednik crveno-belih istakao da postoje finansijska ograničenja kada je pojačanje u pitanju, a zamolio je navijače da ne prave incidente na utakmici sa Armanijem, jer plaćanje kazni utiče na budžet kluba

  • 40

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da su crveno-beli ove sezone Evroligi platili 22.500 evra kazni zbog nesportskog ponašanja navijača i pozvao pristalice crveno-belih da u predstojećoj utakmici protiv Armanija navijaju sportski.

>>> "Pukni zoro" usred Nemačke: Delije zagrmele u Bambergu (VIDEO)

- Pozivam navijače da sutra dođu u Arenu, znači nam njihova podrška, ali u okviru propozicija takmičenja jer Crvena zvezda nema budžet kojim će da podmiri bespotrebne kazne. Platili smo 3.500 evra zbog ubacivanja upaljača i flaše na teren, 6.000 za zauzete prolaze i nagomilavanje ljudi iza klupe i 13.000 evra jer je neko upao na konferenciju za novinare. Molim navijače da smire strasti i da se to više ne događa - rekao je Čović novinarima u Beogradu.

Čović je dodao da veruje da niko ne želi namerno da napravi incident, ali da apeluje da navijače jer takve stvari mogu da se "obiju klubu o glavu ili da utiču na budžet".

Zvezda je ove sezone u Evroligi ostvarila skor od tri pobede i četiri poraza, a Čović je rekao da ekipa treba da igra bez opterećenja.

Upitan o dolasku nekog igrača, Čović je naveo da su pojačanja potrebna, ali da će o tome odlučiti stručni štab.

- Kada struka bude rekla kojeg igrača treba dovesti, mi ćemo videti, ali postoje i ograničenja u vidu finansijskih mogućnosti. Među ovih 16 klubova u Evroligi mi smo na ubedljivo poslednjem mestu po budžetu. Ne kukam, nego moram da podsetim na realnost. Mnogo toga smo uradili od 2011 - rekao je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ravaneli

    16. novembar 2016 | 16:20

    1. Jacob Pulen! 2. Kinzi! 3. Zoran Erceg! - neko bi valjalo da dodje...

  • Звездa €^®®¥¥£©

    16. novembar 2016 | 17:43

    Човек због кога неки имају кошмаре, не спавају и радују се кад победе Зелену Гору. А у АБА јуре мукице 4 место које је за њих небо.

  • Maki

    16. novembar 2016 | 15:59

    Haha fmp mnogo je smesan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA