Džerard se vraća na Enfild? Legendarni fudbaler u ozbiljnim pregovorima sa Liverpulom!

Legenda Enfilda u pregovorima o povratku na mesto uspeha

  • 5

Senzacionalne vesti stižu iz Engleske jer neki od najuticajnijih medija sa Ostvrva javljaju da je Stiven Džerad u naprednim razgovorima sa Liverpulom o povratku na Enfild. Legenda Crvenih je nedavno objavila da završava svoju misiju u Americi u dresu Los Anđeles Galaksija, a to je uticalo na mnoge klubove da se aktiviraju po pitanju mogućeg angažovanja čuvenog fudbalera.

>>> Džerard i Mitrović će biti saigrači?

Goal.com prenosi da je 36-godišnji fudbaler u ozbiljnim pregovorima sa klubom u kome je ikona. Razgovori su vezani za njegovu ulogu koja bi pomogla da budućnost kluba bude još blistavija. Naime, Džerard bi mogao da preuzme ulogu jednog od trenera u mlađim kategorijama Liverpulove akademije i o tome je razgovarao sa direktorom Aleksom Ingltorpom.

Džerard je izuzetno zainteresovan za bavljenje trenerskim poslom i trenutno je na misiji dobijanja trenerske A licence UEFE.

Ranije u toku nedelje Džerard je potvrdio da napušta Los Anđeles Galaksi posle dve sezone u MLS ligi, ali je potvrdio da to nije njegov kraj u fudbalskim okvirima.

Za Džerarda su se takođe interesovali Seltik i Njukasl, koji ga žele kao fudbalera, dok se pominje i mogućnost da bi u Liverpulu mogao da bude trener-igrač, te da ''peče zanat'' uz Jirgena Klopa.

Svakako, ovo je za navijače Liverpula radosna vest i nema sumnje da bi povratak legende na Enfild uneo još pozitivne energije u klub, koji je trenutno prvi na tabeli Premijer lige i igra sjajan fudbal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA