Bura u Engleskoj: Runi se "olešio" od alkohola, pa se izvinjavao (FOTO)

Kapiten junajteda "cirkao" na svadbi koja je bila organizovana u istom hotelu u kom su odseli reprezentativci Engleske

  • 0

Reprezentativac Engleske i fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi, napio se na venčanju, što i ne bi bio toliki problem da se to nije desilo samo dan posle meča Engleske i Španije, i to u hotelu u kom su bili smešteni igrači "gordog albiona".

Fotografije pijanog Runija pogledajte OVDE.

Možda bi Runijevo pijanstvo ostalo nezapaženo da nije bilo sveprisutnih engleskih paparaca, koji su zabeležili kapitena Junajteda u najopuštenijem mogućem izdanju, a slike su, naravno, "u roku od odmah" osvanule na tamošnjim portalima.

Šta će, Runiju nije preostalo drugo nego da se izvini zbog svog postupka.

- Iako su igrači dobili slobodan dan, Runiju je jasno da je njegovo ponašanje neprihvatljivo za nekoga ko je u njegovom položaju - saopšteno je iz Runijeve PR službe.

- Runi je sutradan obavio razgovor sa Geretom Sautgejtom (privremenim selektorom reprezentacije) i direktorom tima Denom Ešvortom, i izvinio se. Takođe, želi i da uputi izvinjenje svakom mladom navijaču koji je video fotografije - dodaje se.

Runi je propustio meč protiv Španije zbog lakše povrede.

Povodom njegovog opijanja na svadbi oglasio se i Fudbalski savez Engleske saopštenjem da "su svi članovi reprezentacije u iabevzi da se ponašaju pristojno u svakom trenutku i bilo kojoj prilici".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA