Ovo se čita jednom u životu: Džordan konačno otkrio koji igrač podseća na njega

Leteći Majkl je godinama ćutao, dok su drugi raspravljali ko je njegov naslednik* Konačno je rešio da kaže

  • 13

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač NBA lige svih vremena, Majkl Džordan otkrio je koji igrač podeseća na njega. Godinama su se vodile polemike da li je Kobe Brajant ili Lebron Džejms naslednici legendarnog letećeg Majkla.

>>> Čekali celu noć za novi "NIKE AIR JORDAN 1 OG"!

Džordan se iskusno nije oglašavao po tom pitanju, međutim, pre neko veče je bio prezenter na manifestaciji ulaska u Kuću slavnih Oklahome. Bek Tandera Rasel Vestbruk je primljen u Kuću slavnih, a Džordan je održao uvodni govor.

>>> Supermen je mala beba za njega: Vestbruk monstruozno zakucao za pobedu (VIDEO)

- Nisam razmišljao ni sekunde kad me je Rasel Vestbruk pozvao da budem prezenter, jer imam veliko poštovanje prema Kleju Benetu (vlasniku Tandera). Nisam iz Oklahome, ali se osećam kao da jesam", počelo je njegovo leteće visočanstvo. "Veliki sam fan Rasela Vestbruka.

- Kad ga gledam kako igra, prepoznajem odlučnost i strast sa kojom sam i ja igrao košarku.

-Kad bih izlazio na parket, imao sam misao da će neko prvi put u životu gledati tu moju utakmicu i to me je motivisalo. Ovaj momak ima istu strast i poštovanje prema igri - rekao je Džordan, a prenose mediji u SAD.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Da li je Džordan stvarno mislio to što je rekao ili je samo bio ljubazan na poziv Vestbruka da mu bude govornik ne znamo, ali možemo da uporedimo njihove igre-

Majkl Džordan

Rasel Vestbruk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    19. novembar 2016 | 05:25

    Svaki put,kada pogledam njegove akcije,naježim se,setim se dana,kada sam zbog njega i Bullsa ustajao u 2,3 ujutro i gledao utakmice,pa krenuo u školu,kasnije na posao.Ovi danas jesu dobri igrači,ali verujete ili ne,da nisam od 98,odgledao ni jedan Nba meč do kraja,ustvari ni ne pratim više utakmice.Hvala ti MJ za lepu mladost,najbolji svih vremena,kraj priče.

  • Mikan

    18. novembar 2016 | 21:14

    Jedan je Jordan,neuporediv.

  • Gile

    19. novembar 2016 | 14:48

    Adin vrabac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA