Junajted prokockao perfektnu utakmicu protiv Arsenala u 89. minutu (VIDEO)

Mata strelac za domaći tim, Žiru doneo bod Tobdžijama

  • 0

Imao je Mančester junajted sve tokom derbija sa Arsenalom! I igru i rezultat i činjenicu da Tobdžije nisu stvorile nijednu šansu za 89. minuta, ali je ta jedna bila dovoljna da se neporaženi vrate u London - 1:1 (0:0).

Strelac gola za domači tim bio je Huan Mata u 68. minutu, dok je bod Arsenalu doneo Olivije Žiru u pomenutom 89. minutu.

>>> Jasno je da se ne vole: Neobično rukovanje Murinja i Vengera (VIDEO)

Žoze Murinjo je odlično postavio taktiku za ovaj meč i može se reći da je nadmudrio svog kolegu Arsena Vengera.

Ređale su se šanse Đavola još od 5. minuta i šuta Mate iz slobodnjaka, ali lopta nije htela u gol posle prilika Marsijala i raspoloženog Mate.

Ali i na golu Arsenala je bio raspoloženi Čeh. Tri sjajane intervencije za 0:0 na poluvremenu. U drugom je viđena identična situacija. Junajted je napadao i napokon je matirao Čeha u 68. minutu. Učinio je to Mata na asistenciju Erere.

Potom se Junajted nesvesno povlačio, Venger ubacio Žirua sa klupe, a ovaj mu doneo bod u 89. minutu.

Bod kojim Murinjo ne može i ne sme da bude zadovoljan, a Portugalac će verovatno imati i reč dve na račun suđenja. Sporna situacija viđena je sredinom prvog poluvremena kada je Valensija oboren u kaznenom prostoru, a Mariner nije ništa svirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA