≫ 

Ludački start na Nejmaru u novom kiksu Barselone! (VIDEO)

Malaga se neporažena vraća u Andaluziju

  • 2

"Staro pravilo" da su najteže utakmice one koje dolaze posle reprezentative pauze, potvrdila se i na primeru fudbalera Barselone.

Bez Mesija i Suareza, Katalonci su odigrali samo 0:0 protiv Malage, što je već treći kiks ekipe Luisa Enrike na "Nou Kampu" ove sezone, posle poraza od Alavesa i remija sa Atletikom.

Gosti su uspeli da osvoje bod, za njih "veliki kao kuća", što je već samo po sebi podvig, a podatak da su Andalužani ostali neporaženi sa igračem manje pola sata, je već prava senzacija.

Gosti su meč završili sa devetoricom igrača, jer je posle Ljorentea, kome je sudija pokazao direktan crveni karton, isključen i Huan Karlos u sedmom minutu nadokande.

U odsustvu rovitih Suareza i Mesija, od Nejmara se očekivalo da iznese najveći teret u ofanzivi, ali nije sve išlo kako je zamislio Brazilac i 84.000 navijača. Znali su gosti od koga im preti najveća opasnost, pa su kidisali na Nejmara i često prelazili granice fer-pleja.

Brazilac je u 68. minutu bio meta pogiblejnog starta Ljorentea koji je užasno neopreznim prekršajem umalo teže povredio Nejmara. Arbitar nije imao šta da razmišlja posle takvog prizora: pokazao je direktan crveni karton igraču Malage i bio je to trenutak nade za Katalonce, da u nastavku mogu lakše doći do gola.

Međutim, Andalužani su strogom defanzivom zazidali sve prilaze svom golu i uz veliku dozu sreće sačuvali mrežu.

Primera

Petak

Betis - Las Palmas 2:0

Subota

Deportivo - Sevilja 2:3

Barselona - Malaga 0:0

Eibar - Selta 18:30

Atletiko - Real 20:45

Nedelja

Alaves - Espanjol

Sporting - Real Sosijedad

Atletik Bilbao - Viljareal

Ponedeljak

Leganes - Osasuna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA