≫ 

KRALJ SE VRAĆA NA TRON! Đoković od Nišikorija bukvalno napravio suši, a Mariju poručio da je spreman za 1. mesto! (VIDEO)

Srbin zakazao konačni obračun sa Endijem Marijem, pošto je u polufinalu ubedljivo savladao Nišikorija sa 6:1, 6:1

  • 77
Foto: Guliver/Justin Setterfield/Getty Images Foto: Guliver/Justin Setterfield/Getty Images
Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Novak Đoković je u finalu Mastersa u Londonu! Srbin je razbio Nišikorija u polufinalu i sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1 i tako obezbedio bitku za trofej i prvo mesto na ATP listi sa Endijem Marijem u završnom okršaju sezone.

>>> SKANDAL NA ĐOKOVIĆEVOM MEČU: Huligan utrčao na teren, obezbeđenje ga savladalo! (VIDEO) (FOTO)

>>> Kakva izjava o Novaku: Raonić još jednom duboko razočarao navijače u Srbiji i Crnoj Gori!

Novak Đoković je izgleda najbolje sačuvao za kraj! Kakva je to partija bila u duelu sa Nišikorijem u polufinalu Mastersa u Londonu. Bila je to igra mačke i miša. To je bio onaj stari nepobedivi Novak, koji se poigravao sa provinicima i čistio ih sa terena.

Tako je bilo i sa Japancem, koga je bukvalno odučio od tenisa. Bilo je to jasno od samog starta, kada je poveo sa 4:0. Tada je Nišikori napravio prvi manji otpor i vratio jedan brejk, ali je Đoković odmah uzvratio ribrejkom, a zatim u poslednjem gemu seta spasio dve brejk lopte i došao do 6:1 i vođstva u setovima.

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Kako je završio prvi, tako je nastavio i drugi set. Novak je na startu napravio brejk, zatim ga potvrdio, da bi potom još jednom napravio brejk uz urlik i emotivnu reakciju koja je sasvim sigurno zaplašila Endija Marija koji je čekao protivnika za finale, nakon što je prethodno savladao Miloša Raonića u teškom polufinalnom duelu.

Nišikori je tek u petom gemu drugog seta uspeo da osvoji jedan svoj servis. Novak je ipak do kraja u velikom stilu došao do pobede, pošto je još jednom oduzeo Japancu brejk i slavio i u drugom setu sa 6:1.

Finale je na programu od 19 časova u nedelju. Posle toga ćemo znati ko je šampion Londona i najbolji teniser sveta. Sudeći po igrama koju su pružili u polufinalu, Novak deluje izuzetno odlučno da se vrati na teniski tron!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    19. novembar 2016 | 23:17

    Ajde Novace, da Bog da da sutra osvojis taj trofej,i vratis se na prvo mesto. SRECNO!!!!!

  • BOZA ZEMUNAC

    19. novembar 2016 | 23:21

    BRAVO NOLE SRBINE.YESSSSS.

  • Johan

    19. novembar 2016 | 23:19

    Al ćemo sutra veče da zapevamo i za pojas zadenemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA