Bivši igrač Partizana izlomio Ronalda, osveta Portugalca Atletiku bila je surova! (VIDEO)

Šou Ronalda u Madridu, Savić penalom raspršio nade Atletika da se može doći makar do boda

  • 0

Fudbaleri Reala demolirali su Atletiko na gostovanju u gradskom derbiju, sa 3:0 uz het-trik raspoloženog Kristijana Ronalda.

Imao je Zinedin Zidan kadrovskih problema i to se ni najmanje nije odrazilo na krajnji ishod, naprotiv, sa druge strane su potpuno zabrinuti bili Tores i Grizman, koji su bili potpuno odsečeni od ostatka tima i bez ikakve šanse da dođu do izgledne šanse ili kontre. Sve je veoma efikasno u startu presecao kraljevski klub, koji je dočekao i šansu da povede iz slobodnog udarca.

Odlično ga je izveo Kristijano Ronaldo u 23. minutu, lopta se od Stefana Savića odbila tek toliko da promeni pravac i prevari Oblaka, koji nije imao šansu da spreči pogodak.

Dugo je posle toga trajalo zatišje, Kristijano Ronaldo se pokoškao sa rivalima u 63. minutu, što mu je samo probudilo inat, jer je dobio i žuti karton. Onda ga je Stefan Savić oborio u šesnaestercu i težak poraz bio je neizbežan. Uzaludni su bili protesti crnogorskog reprezentativca i Jorgandžija, Portugalac je šou nastavio sa bele tačke, a završio iz igre het-trikom. U 77. minutu mu je loptu nesebično prosledio Bejl za zicer i ubedljivih 3:0, posle čega je tek Atletiko počeo da napada i igra za čast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA