Zvezda bi ga rado dovela, ali evo šta hrvatski košarkaš kaže o prelasku u srpski klub! (VIDEO)

Tokom početka ove sezone po forumima se pričalo da bi Miro Bilan bio idealna opcija za Zvezdu na mestu centra

  • 32

Košarkaši Crvene zvezde i dalje su jedina neporažena ekipa u ABA ligi, a dobro guraju i u Evroligi. Iako se stalno potencira da im treba centar, crveno-beli svojim igrama pokazuju da im ta pozicija nije toliko slaba tačka. Ipak, s obzirom na dugačku sezonu, nema sumnje da im treba.

Bilan: Cedevita - Zvezda je najveći derbi ABA lige

Letos u navijači Zvezde po forumima pisali da bi hrvatski reprezentativac i član Cedevite Miro Bilan bio idealno rešenje za popunu centarske pozicije. I verovatno ne bi njegov dolazak bio problem  Srbiji, ali bi on imao problema u Hrvatskoj.

Međutim, on smatra da će još mnogo vremena proći pre negp što nekli hrvatski košarkaš zaigra za Crvenu zvezdu ili Partizan.

-Mislim da će proći još dosta vremena prije nego što se dogodi neki transfer nekog hrvatskog igrača u Zvezdu ili Partizan. Zapravo, pitanje je kad će se to dogoditi ali mislim da u neko dogledno vreme sigurno neće- naglasio je Bilan.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Srpskakafe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    20. novembar 2016 | 09:57

    Код јсд-оваца би се осећао као код куће.

  • 1989

    20. novembar 2016 | 10:20

    Franjo ti si.

  • Putin R.S

    20. novembar 2016 | 12:43

    O tome sam komentarisao pre koju nedelju. Da je prijateljstvo Hrvatskih sportista sa nasim tabu tema u njihovoj drzavi, dok je kod nas to sasvim normalno. Sto se toga tice oni su vrlo zaostao narod jer gledaju kako ce reagovati na ovakve stvari. Toliko su zatucani i primitivni da nemam reci. U fudbalu se desilo to da nasi fudbaleri igraju u hrvatskoj i da njihov trener trenira kod nas, pa se nista nije desilo. Eto ko je primitivan. Zasto je nekoliko kosarkasa iz Bosne moglo da igra kod nas bez problema? Nikada se oni nece smiriti i opametiti. Tako su zadojeni od malena. Prost ste narod bez premca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA