≫ 

Obradović poručio Partizanu: Zovite me, spreman sam da pomognem!

Trener koji ima osam titula prvaka Evrope ne zaboravlja svoj klub u kome je počeo karijeru

  • 15

Trofejni košarkaški trener Željko Obradović istakao je da mu je žao što je teška situacija u njegovom Partizanu, ali da je spreman da pomogne.

>>> Zna se gde Željko Obradović nastavlja karijeru

Trener Fenerbahčea je dodao da ga na žalost niko nije zvao:

- Žao mi je situacije u Partizanu. Nadam se da će svi koji su u klubu smoći snage da izađu iz te situacije, što im od srca želim.

- Da ono što je krasilo klub, pre svega odnos sa navihjačima, bude na nivou koji je bio godinama. Da se publika vrati i da podrži Partizan. To je jedini način da se izađe iz krize i problema , ako postoje - kaže Obradović za "Blic"

On je dodao da bi se rado odazvao pozivu da pomogne

- Uvek sam spreman da pomognem. Meni se niko nikada nije obratio. Nikada. Svi znaju moj odnos prema klubu i šta osećam prema Partizanu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ja sam voljan da pomognem.

- Mislim da s moje strane bilo ko sa bilo kakvom željom da mi se obrati, probaću da pomognem koliko je to u mojoj moći - poručio je Obradović

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EGZORCISTA

    20. novembar 2016 | 16:15

    ZOC se vraca na "MESTO ZLOCINA", nastavice sa terorom turaka naturalizovanim u Srb. u njihovim crvenim dresovima i novim GRBOM PANTERRRA, sa novim gazdom, ALI, njemu je svejednoooo, nastavice da ih ponizava i postavi stvari na njihovo prirodno mesto..na DNO SEPT. JAMA i FEKALNE CEVIII .!. XXAAXXAA .!.

  • Crnogorac

    20. novembar 2016 | 18:57

    Bravo ,istinska legendo najvećeg kluba na Balkanu, vidite razliku izmedju legende sibicara iz predgradja (legenda kluba iz Zeleznika :-))) i ljudi koji imaju obraz ,čast,poštenje...nikad nećete biti kao mi...vazda FMP :-D

  • I.R

    21. novembar 2016 | 08:40

    Sta ima da te zovu?Dodjes sam i pitas.Citas novine valjda,pricas li sa nekim o klubu?Zaboravite vi svi ko vam je prvi dao hleb kad se nije znalo da cete napravite nesto.A vi sad koji ste milioneri skupite se ima vas.Partizan vas je izbacio u orbitu da mozete da napravite milione.ODUZITE SE,SVI PO MALO BAR PO DELIC OD ONAGA STO JE ON VAMA DAO I BICE OK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA