Bivši trener Partizana kandidat za selektora Amerike

Izraelski stručnjak Avram Grant ozbiljan je kandidat za selektora SAD

  • 2

Posle otkaza Jirgenu Klinsmanu, koji je optušten usled poraza od Meksika (2:1) i Kostarike (4:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, fudbalski savez SAD traži novog selektora.

Bivši trener Partizana Izraelac Avram Grant je u konkurenciji a, osim njega kandidat je i bivši selektor SAD Brus Arena.

Kako prenosi Skaj Sport, Grant je oduševio čelnike američkog Saveza jer je prošle godine vodio Ganu do finala Kupa Afričkih nacija, kada je poražena na penale od Obale Slonovače.

Grant bio trener Partizana u januaru 2012. godine, a sa crno-belima je uspeo da osvoji titulu prvaka Srbije zbog velike prednosti na polusezoni. Međutim, otišao je posle samo četiri meseca jer je doživeo tri poraza od Zvezde.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Tokom karijere vodio je Makabi Tel Aviv i Haifu, Portsmut, Vest Hem, reprezentaciju Izraela i Čelsi, sa kojim je takođe poražen posle penala u finalu Lige šampiona od Mančester Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srpski muvinjo

    22. novembar 2016 | 13:18

    Odlican trener za razvoj mladog igraca nde toliko dobar takticar i autoritet uz Soskica moze biti iznenadjenje.Njegova najveca mana je autoritet i zato mu sve ekipe padaju kada ga igraci procitaju.Inace sta je sa onim nasim u Mazembeu i Piksijem.Za Piksija se pomicanjala Francuska sta bi sa tim kazu da ga cene tamo klubovi

  • mile zemljoradnja

    22. novembar 2016 | 15:53

    prvo Tramp pa sad ovaj.....Ameriko tresnula si ga o ledinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA