NEMA VIŠE PODELE BODOVA: Ponovo se menja sistem takmičenja Super lige, čelnici Zvezde i Partizana zajedno došli na sastanak!

Terzić, Vučelić i Vazura kasnili na sastanak 12 minuta, a na njemu se govorilo o nekim veoma bitnim odlukama

  • 22

Kako sada stvari stoje, ponovo ćemo gledati stari format Super lige Srbije! Onaj bez plej-ofa i plej-auta, bez podele bodova.

Tako se barem može zaključiti posle izjava predsednika Zajednice Super lige Dragomira Lazovića koji je prisustvovao sastanku koji je organizovao prvi čovek FSS Slaviša Kokeza.

Na njemu su bili i predstavnici klubova Super lige, kao i Nebojša Ivković, generalni sekretar srpske kuće fudbala, Dragomir Lazović, Vladimir Bulatović, direktor elite i Branislav Delić, generalni sekretar najjačeg domaćeg takmičenja.

- Razgovarali smo o promeni sistema takmičenja, odnosno o povratku na stari, bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta. U narednih deset dana predsednik FSS Slaviša Kokeza trebalo bi da počne konsultacije sa predstavnicima klubova. Imam utisak da su superligaši za povratak na stari sistem takmičenja. Ukoliko bude tako, onda ćemo verovatno u sezoni 2017/18. igrati bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta - rekao je Lazović za Sportski žurnal.

Zanimljivo da su na ovaj sastanak zajedno došli Zvezdan Terzić (Crvena zvezda), Miloš Vazura i Milorad Vučelić (Partizan), a Sportski žurnal javlja da su kasnili 12 minuta.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vizantijsko plavo

    24. novembar 2016 | 09:50

    Manite se vi gluposti oko bodova, već stadione obnovite i izbacite mafiju iz fudbala, boli vas djoka vi lovu imate i samo se smeskate a fudbal gori od mongolskog koji i ne postoji

  • Marko

    24. novembar 2016 | 09:54

    Play off i play out je odlicna stvar samo bez podele bodova vec se svi bodovi prenose. Klubovi koji igraju dobro kao Napredak, Lucani, Radnicki treba da budu nagradjeni sa po jos jednom utakmicom sa Zvezdom i Partizanom

  • Menjamo pravila

    24. novembar 2016 | 09:37

    Menjamo pravila. Ahahahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA