Klub iz Serije A poslao dvojicu skauta da gledaju Čukarički! Koga su to Italijani pikirali?

Da li će Čukarički u nekom od naredna dva prelazna roka prodavati igrače u Italiju?

  • 0

Veliki broj talentovanih fudbalera trenutno igraju za omladinski tim Čukaričkog, te otuda i ne čudi što je meč Brđana protiv Rozenborga gledao veliki broj skauta i menadžera.

Logično, većina njih su iz Srbije. Međutim, na Brdu su bili i emisari jednog italijanskog kluba koji igra u Seriji A. U pitanju je Sampdorija koja je u Beograd poslala dvojicu skauta.

>>> DESETKA U SRBIJI NIJE ''MRTVA'': Zbog ovih poteza mladog vezistu traže Siti, Roma i PSV, a on želi da igra u Čuki (VIDEO)

Nije poznatno koga su Italijani gledali na meču Čuka - Rozenborg, ali se nezvanično moglo saznati da su im posebno zanimljivi bili Erhan Mašović, Zehrudin Mehmedović i Sava Radić.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Mašovića su navodno primetili zahvaljujući igrama koje je mladi fudbaler pružao za prvi tim, dok je Mehmedović dugo vremena na meti klubova sa ''čizme''. Pogotovo Rome gde je popularni Zeko i boravio nekoliko dana.

Radić je, takođe, bio sjajan protiv Rozenborga. Priključen je i prvom timu i reprezentativac je Srbije do 18 godina.

Čukarički je, nažalost, nesrećno ispao od Rozenborga golovima koje su primili u 88. i 91. minutu. Ipak, taj pad koncentracije ne može da izbriše dobru partiju koju su izabranici Mihajla Jurasovića pružili protiv norveškog šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA