Stiven Džerard se vraća na Enfild!

Živa legenda Crvenih želi da se isproba u trenerskoj karijeri, a u njegovom klubu su rešeni da mu pomognu da i u tom poslu bude uspešan kao dok je igrao

  • 0

Stiven Džerard je u četvrtak objavio da završava igračku karijeru, a odmah su se pojavile spekulacije šta bi mogao da radi. Pominjalo se da bi mogao da počne da se bavi trenerskim poslom, a prema najnovijim informacijama do kojih je došao britanski Telegraf, legenda Liverpula je odlučila da se ipak vrati na Enfild.

Obistinilo se pisanje da bi mogao da dobije ulogu jednog od trenera u omladinskoj akademiji Crvenih i on je navodno blizu dogovora sa klubom, što bi uskoro i trebalo da bude saopšteno zvanično.

>>> 8 najlegendarnijih momenata Džerardove karijere: Od Olimpijakosa, istanbulske bajke, do horora protiv Čelsija (VIDEO)

Džerard je voljan da završi UEFA A trenersku licencu uz pomoć Liverpulovog štaba. Sadašnji trener Crvenih, Jirgen Klop istakao je da je klub spreman i voljan da se ponovo ujedini sa legendom, koja je gotovo celu karijeru provela na Enfildu.

- Vrata su za njega uvek otvorena. Sa naše strane, ako želi d anapravi bogatu karijeru nakon svoje igračke karijere, mi smo spremni da mu pomognemo. Sigurno je da će u narednim danima u budućnosti nešto biti zvanično saopšteno - rekao je Klop na pitanje novinara o penzionisanju i eventualnom povratku Džerarda na Enfild.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA