Hrvati misle da ih je stiglo prokletstvo Srba: Del Potro je nastavio ono što je započeo Kecman (VIDEO)

I dalje bole porazi od Karabatića i Kecmana

  • 24

Posle velikih poraza u zagrebačkoj Areni, uobičajeno je da hrvatski mediji naprave podsećanje na debakle na ovoj lokaciji. Ovaj put, nakon trijumfa Argentine u Dejvis kupu, vratile su se stare traume od Dušana Kecmana.

Sportske novosti iz Zagreba objavile su priču sa naslovom "Teorija zavere, praznoverje ili? Karabatić i društvo, Kecman, a sada i Argentina: Je li hrvatskim teniserima izmakao trofej zbog ovog prokletstva?"

>>>MANJI REAL MUČIO PRED VELIKI REAL: Barsu spasio sudija koji je poništio čist gol Sosijedadu! (VIDEO)

>>>Plače Del Potro i pokazuje na srce: Argentinac jedva priča, ali ova kratka izjava su reči pravog pobednika! (VIDEO)

>>>OVO JE BOLELO: Stef Kari žestoko izlomio Bjelicu driblinzima! (VIDEO)

Time se aludiralo na poraz rukometaša od Francuske u finalu Svetskog prvenstva 2009. godine, a posle toga se dogodilo nešto još šokantnije. Cibona je već počela da slavi pobedu nad Partizanom u finalu ABA lige pre šest godina, jer su igrači zagrebačkog velikana mislili da ništa ne može da se promeni za 0.6 sekundi. Tako nije mislio i Dušan Kecman, koji je sa više od pola terena ubacio trojku za jednu od najneverovatnijih pobeda u istoriji košarke.

Hrvati su sada izgubili u maratonskoj borbi za titulu, a bilo je svega. Čilić je jednom pogodio devojčicu koja skuplja lopte i Delpo je reagovao džentlmenskim potezom, a kada je pobedio, nije mogao da zaustavi suze. Igrao je čak i pod povredom, oduševio je i legendarnog Dijega Armanda Maradonu, a usput je izveo i jedan od najboljih poteza u istoriji tenisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    28. novembar 2016 | 09:33

    Glupi Hrvati

  • Banja luka

    28. novembar 2016 | 09:16

    Boli boli neka boli.smrccc

  • Павле

    28. novembar 2016 | 10:16

    Хиљаду пута су заслужили проклетство,али не Хрвати,него злочиначка политика на којој су направили државу ! Стварно се надам да ће кад тад зло да плати своју цену,ко год био у питању !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA