≫ 

PLAČU IZ DUŠE, BOL IH IZJEDA, A ONI GRME IZ SVE SNAGE ''NISTE MRTVI'': Pretužan oproštaj navijača Čapekoensea od nastradalih fudbalera (VIDEO)

Emotivan oproštaj od nastradalih na stadionu brazilskog kluba

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Strašna tragedija koja se dogodila u Kolumbiji, gde se srušio avion sa fudbalerima brazilskog kluba Čapekoense, uzdrmala je čitav svet. Svi su ujedinjeni i deljenju bola i izrazima saučešća sa porodicom, prijateljima i navijačima poginulih.

>>> Zbog fotografije dečaka koji na stadionu pati za poginulim fudbalerima bi i kamen zaplakao (FOTO)

>>> Herojski odbranjen zicer bio je koban! Intervencija golmana zbog koje navijači govore: Da smo makar izgubili… (VIDEO)

Najteže je upravo pristalicama brazilske ekipe, koja je bila na korak od sna i istorije. Bili su na putu ka finalu Kopa Sudamerikana, za najvažniji meč u klupskoj istoriji, ali su živote gotovo svi izgubili u ruševinama aviona koji je pao u blizini Medelina.

>>> Najveće sportske avionske tragedije: Urugvajci 2 meseca jeli mrtve saigrače kako bi preživeli, član CIA pobio Kubance (VIDEO)

Navijači Čapekoensea su se posle vesti o tragediji okupili na stadionu odmah posle vesti o tragediji, a stadion je bio krcat, čak su i teren i hodnici ka tribinama bili preplavljeni pristalicama kluba. A oni su pevali najtužniju pesmu ikada. To se moglo čuti u njihovom glasu.

Pevali su ponosni na svoje heroje koji su nastradali pre odlučujuće bitke za slavu kluba. Pevali su u njihovu čast, jer za njih oni nikada neće umreti. Takođe su skandirali ime svakog od poginulih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    30. novembar 2016 | 08:28

    Tuzno .....

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    1. decembar 2016 | 09:23

    Туга голема,,, кад год прочитам нешто о овом случају сузе саме крећу!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA