≫ 

Remi u senci strašne povrede Plavšića, Mladost sa igračem manje iščupala Zvezdi bod! (VIDEO)

Poslednji meč kola odigrao se na stadionu Rajko Mitić, sve je u senci strašne povrede Srđana Plavšića

  • 54

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv lučanske Mladosti sa 2:2 u 18. kolu Superlige, a sve se odigralo u senci povrede Srđana Plavšića.

Dve povrede i četiri gola epilog su remija Zvezde i lučanske Mladosti. Gosti su brutalno povredili Srđana Plavšića koji je na nosilima iznet, onda je van igre zbog oštrog starta ostao i Petar Orlandić, a Mladost je i sa igračem manje izborila 2:2, posle preokreta Zvezde.

>>>Jeziv vrisak Plavšića posle horor povrede zaledio Marakanu! Zvezdinog fudbalera odneli u bolnicu! (VIDEO)

>>>MUK NA MARAKANI: Šokirani Grof na ivici suza, nije smeo ni da pogleda povredu Plavšića (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda - Mladost 2:2

(Anđelković 35, Orlandić 54 - Jovanović 11, Radivojević 69)

Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: oko 3.000 Sudija: Nemanja Petković

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Fibel, Le Talek, Anđelković, Donald, Račić (od 76. Luković), Poletanović, Plavšić (od 53. Adžić), Srnić, Orlandić (od 61. Sikimić)

Mladost: Krznarić, Andrić, Milošević, Šatara, Protić, Golubović, Tumbasević, Radivojević (Od 74. Saničanin), Jovanović, Milosavljević, Bojović

Počeo je meč loše za Zvezdu, i pored startne inicijative, kontra Jovanovića je šokirala crveno-bele kada je kasnio Anđelković da pokrije stranu. Isti igrač je imao šansu da udvostruči prednost, dugo se kockala Zvezda sa visoko postavljenom odbranom, ali je dočekala izjednačenje, i to tako što se levi bek iskupio za uspavanost na početku. Anđelković je sa leve strane prošao kroz sredinu, u srce šesnaesterca, odakle je desnicom poslao loptu u malu mrežu.

U nastavku je Zvezdina inicijativa propadala, ni 70 posto poseda nisu donosili konkretniju priliku, a onda je viđena šokantna scena. Milosavljević je sa obe noge neoprezno uklizao Plavšiću i brutalno ga povredio, tako da se dugo prolamao urlik mladog fudbalera Marakanom. Pokazan mu je crveni karton, već iz prvog sledećeg napada Zvezda je povela preko Orlandića, ali je i on morao van terena.

>>> POSLE BRUTALNOG STARTA: Poznato je koliko će pauzirati Plavšić (VIDEO)

Povredio se u jednom duelu, pa je uz pomoć saigrača napustio teren i ustupio mestu Sikimiću.

Za Zvezdu to ipak nije bila poslednja nevolja, jedna kontra je još "sevnula" za Mladost, Radivojević je matirao Manojlovića i odneo bod u Lučane. Ni sedam minuta nadoknade nisu bili plodonosni za beogradsku ekipu, kao ni uvođenje Adžića i Lukovića. Ujedno, propuštena je prilika da se ode na +8  u odnosu na Partizan i Vojvodinu, koji su u sredu remizirali sa 0:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA