Status obične devojke koji je privukao pažnju: Ovo su dve situacije u kojima je Novak pokazao koliko je fenomenalna osoba!

Interesantno svedočenje devojke koja je veliki navijač srpskog tenisera

  • 11

Ovih dana obožavaoci Novaka Đokovića dele po društvenim mrežama interesantan status jednog mlađe navijačice, koja je prepričala dve situacije u kojima je srela najboljeg srpskog tenisera.

 

Momak je ispričao kako je Novak reagovao kada je njegova sestrica želela da uzme autogram od njega, i kako im se zahvalio na podršci.

 

>>> Kako izgleda Novakov mesec bez tenisa? (FOTO)

 

- Kada je naša sestra videla Noleta u njegovom restoranu, želela je da uzme autogram, da se on potpiše na njegove postere, ali nije imala marker. Onda je Novak izašao iz restorana, otišao do auta, uzeo marker koji je očigledno imao, vratio se i potpisao postere.

 

- Kada smo ga Tanja i ja videli, stali smo ukopani od uzbuđenja. On nam je prišao, nagnuo se preko ograde i zagrlio, rekavši nam par puta "hvala vam na vašoj podršci". A on to nije morao da uradi. Uvek je okruženim navijačima koji vrište, mogao je samo da nas ignoriše (kao što rade velike zvezde) - pisalo je u tvitu navijačice.

 

 

 

 

 

>>> Dečak pitao Đokovića "Nole, zašto si pao", a on se nasmejao i odgovorio prejakim rečima! (FOTO)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija do Tokija

    2. decembar 2016 | 22:37

    Zato sto Novak ima dusu za razliku od mnogih. Pokazao je dovoljno puta, cak i da vise nikad ne ucini nesto slicno. Postujmo ga, to je najmanje sto mozemo mi njemu pruziti za uzvrat.

  • dejanns

    3. decembar 2016 | 05:02

    Veliki covek,Veliki sportista. Zelim njemu i njegovoj porodici puno zdravlja i srece.

  • Ina

    3. decembar 2016 | 08:49

    To je on velikan koji Srbija ima.Nole legenda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA