Navijači Zvezde gađali Vestermana kad je izlazio sa parketa, a onda je on pred tunelom napravio potez koji niko nije očekivao (VIDEO)

Navijači crveno-belih nisu bili previše prijateljski nastrojeni prema košarkašima Žalgirisa koji su pobedili njihov tim kada su odlazili sa parketa Pionira

  • 48

Pristalice Zvezde nisu bile preterano raspoložene prema igračima Žalgirisa, koji su slavili u Pioniru protiv njihovog kluba sa 88:79 u 10. kolu Evrolige.

>>> Delije skakale i pevale kao da je Zvezda pobedila: Pogledajte podršku igračima posle poraza od Žalgirisa (VIDEO)

>>> Simonović razočarano objasnio poraz Zvezde i ko je za to KRIV! (VIDEO)

Posebno je nervoza bila izražena na kraju, kada su košarkaši Litvanskog kluba napuštali parket dvorane, a očekivano je prvi na meti bio Leo Vesterman, koji je svojevremeno nastupao za Partizan, i koji je često aktivan na društvenim mrežama u izražavanju ljubavi prema crno-belima.

Ka njemu su poleteli i neki papiri i sitni predmeti, ali ga na sreću nisu pogodili. On je ipak pred sam tunel načinio potez koji verovatno mnogi nisu očekivali i aplauzom je pozdravio navijače Zvezde.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA