Bolt se baš izblamirao na fudbalskom treningu! Nije mogao da pogodi gol sa pet metra! (VIDEO)

Najbolji atletičar sveta se propisno ispromašivao na treningu

  • 2

Svetski rekorder u sprintu Jusein Bolt šesti put dobio je nagradu za najboljeg atletičara godine u izboru Međunarodne atletske federacije (IAAF).

>>> KARNEVALSKA ATMOSFERA NA PREMIJERI FILMA O JUSEINU BOLTU: Ovakvog ga još uvek niste videli

Devetostruki olimpijski šampion u poslednjih devet godina samo tri puta nije dobio priznanje, a do rekorda je došao jer je bio najbolji 2008, 2009, 2011, 2012. i 2013. godine.

On je više puta isticao da želi da igra fudbal i da želi da igra za Mančester Junajted, a u svrhu toga je trenirao i sa jednim klubom iz Francuske koji je amaterskog karatera.

Međutim, kad su videli kako na treningu šutira Bolt, Murinjo ga ne bi nikada uzeo u tim.

No šalu na stranu, najbolji atletičar sveta, verovatno svih vremena, obrukao se na treningu francuskog kluba.

- Definitivno ovo je velika stvar. Ova nagrada znači da si naporno radio i da se isplatilo, a znači mi kao da sam je osvojio prvi put- rekao je 30-godišnji Jamajčanin, koji će se naredne godine oprostiti od atletike.

Bolt je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru potvrdio dominaciju sa tri zlatne medalje, u trkama na 100, 200 i 4x100 metara.

Etiopljanka Almaz Ajana pobedila je u zenskoj konkurenciji, posle trijumfa na Igrama u Riju u trci na 10.000 metara, uz svetski rekord.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA