≫ 

Anđelković junak Zvezde na krovu, Voždovac će žaliti zbog dve stvari! (VIDEO)

Zvezda prvi put igrala na krovu TC Voždovac, drugo poluvreme je tek donelo gol

  • 80

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac na gostovanju u 19. kolu Superlige, rezultatom 1:0 posle gola Dušana Anđelkovića iz slobodnog udarca.

Crveno-beli su u prošlom kolu remizirali sa 2:2 protiv Mladosti iz Lučana, dok je Voždovac bio u usponu posle dolaska Ilije Stolice na kormilo tima, zabeležene su dve pobede uz remi u poslednje tri utakmice. Šampion Srbije ozbiljno se spremao za ovaj meč, pa se treniralo i na veštačkoj travi na terenima iza juga stadiona Rajko Mitić.

Voždovac - Crvena zvezda 0:1

(Anđelković 55)

Stadion: TC Voždovac Gledalaca: - Sudija: Milan Ilić

Voždovac: Popović, Putinčanin, Mihajlov, Filipović, Jovanović, Zec (od 62. Ćirković), Pavlović, Lukić, Asani (od 75. Srećković), Dražić, Stojanović (od 86. Georgijević)

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković, Donald, Poletanović, Ristić (od 46. Srnić),  Ruiz, Orlandić (od 89. Račić), Sikimić

Bio je Voždovac rešen da iskoristi desetkovanost Zvezde brojnim povredama, hrabro je ušao u duel i već u uvodnim minutima Dražić je imao šansu utakmice, kada je u kontri mogao da bira šta će sa loptom. Ipak je preterao u vođenju lopte i golman Manojlović mu je prišao previše blizu i skratio ugao, pa je propala idealna šansa, što je kažnjeno dosta kasnije.

Nakon toga Zvezda je imala dosta problema da uposli Sikimića i Orlandića, koji se kao previše slični tipovi igrača nisu najbolje snašli kao tandem. Onda je viđena i diskutabilna situacija u kojoj je Anđelkovića lopta pogodila u ruku, za šta arbitar Milan Ilić nije previše mario.

Nikako Zvezda nije ulivala poverenje svojim navijačima sa prvih 45 minuta, u pauzi je Božović reagovao zamenivši Ristića Srnićem, a posle 10 minuta nastavka viđen je pogodak vredan pažnje. Anđelković je potvrdio dobru formu, iz slobodnog udarca je podsetio na golove Luisa Ibanjeza za 1:0, a podsećanja radi, dao je gol i lučanskoj Mladosti u sredu.Posle toga je samo jednom ozbiljnije Manojlović morao da interveniše i odlično se pokazao, pa su tri boda otišla u Ljutice Bogdana. Pored toga, novi peh zadesio je Zvezdu, jer je Ristić zamenjen zbog obnavljanja povrede, što je nakon meča otkrio trener Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voip

    4. decembar 2016 | 13:58

    Ovo je sramota kako igra ekipa već evo godinu dana. Užas živi. I pored svega trener i uprava tvrde pazar i ne igraju oni koji znaju igrati. Treba doći na stadion i reći im sa tribine šta mislimo o ovome šta rade. Ajde Grofe i Terzo polako put pod noge.

  • Laky

    4. decembar 2016 | 15:12

    Kao i uvek do sada zahvaljujuci sudiji. Sramota SrBskog fudbala sto se tice sudijskog namestanja, treba sve snimke zvezdaninih utakmica proslediti uefi i pitati ih dali je to fudbal i sudjenje na nivou.

  • Zvezda je Srbija

    4. decembar 2016 | 14:24

    Ovaj sikimic i orlandic neznaju sta ce sa loptom kad je imaju, oni meni ni u beton ligi ne bi igrali, neznaju sta je prazan prostor a kamoli neko utrcavanje. Sacuvaj Boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA