Došla je u Čelsijevoj jakni na Junajtedovu utakmicu zbog Švajnštajgera, i navijači su je napali - imala je spreman odgovor (FOTO)

Interesantno je koliko je pažnju privukla jedna plavuša na Gudison parku

  • 4

Mnogi tviteraši u Engleskoj primetili su interesantnu devojku na tribinama "Gudison parka" tokom premijerligaške utakmice između Evertona i Mančester junajteda (1:1).

U prvim redovima je bila jako lepa plavuša sa roze pramenom - koja je na sebi imala Čelsijevu jaknu!

Naravno, nije izazvala mnogo pozitivnih komentara.

U pitanju je Emili Rogavski, Amerikanka iz Njujorka, koja trenutno živi u Liverpulu, a u subotu je gledala uživo utakmicu Mančester Siti - Čelsi.

Veliki je navijač "plavaca", a iskoristila je putovanje i da bi odgledala još jednu atraktivnu utakmicu u Premijer ligi u nedelju.

- Volim Čelsi i volim fudbal. Ne bih propustila ovakvu utakmicu! Pogotovo kad su karte samo 15 funti. To što sam Amerikanka koja živi u Engleskoj je bukvalno san, toliko fudbala vas okružuje, i zato se uvek trudim da odem na što više utakmica. Nadala sam se da ću videti Bastijana Švajnštajgera... Ali ozbiljno... Nosim Čelsi svuda sa sobom, šta biste očekivali da obučem? - napisala je Emili na Instagramu.

To je ipak nije "izvadilo", navijači su joj zamerili rekavši da je mogla da obuče bilo šta drugo.

- Potrošila sam sav svoj novac na ulaznice za fudbalske utakmice, ne na odeću. Prioriteti. Kome god da smeta moja jakna, slobodno može da mi kupi kaput, jer ovo je jedino što imam... - napisala je Emili.

Zaista, na njenom Instagramu dominiraju slike sa utakmica - i naravno njenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarapanković

    4. decembar 2016 | 23:22

    E to je hrabra navijačica. Ona ima veća mu*a nego sto muškaraca.

  • NBGDJBT!

    5. decembar 2016 | 08:18

    svaka joj cast...al bas je cute :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA