Preživeli fudbaler Čapekoensea je već bežao iz kandži smrti: On je stvarno rođen pod srećnom zvezdom!

Brazilski mediji izveštavaju o neverovatnoj sudbini Alana Rušela

  • 1

Skoro nedelju dana od avionske nesreće u kojoj je stradala 71 osoba, među kojima gotovo ceo tim brazliskog Čapekoensea, stižu informacije o Alanu Rušelu, fudbaleru koji je preživeo stravičnu tragediju u Kolumbiji.

Brazilski mediji javljaju da je njegovo stanje iz dana u dan sve bolje, kao i da se ne seća tragediji, niti zna da su njegovi saigrači poginuli.

Rušel je imao ogromnu sreću što se izvukao živ iz olupina aviona, što je još jedna potvrda da je rođen pod srećnom zvezdom.

>>> "Ali mi nemamo 11 igrača", rekli su u Čapekoenseu o predlogu da igraju naredni meč. Mnogi ne veruju šta je na to rekao prvi čovek brazilskog fudbala!

Naime, on je pre nekoliko godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je jedva ostao živ.

Kada se pripremao za put ka Medeljinu, odlučio je da zameni sedište, što se ispostavilo kao ključan razlog zbog kog nije poginuo.

Još važnije, uspeo je da dozove pomoć, koju je doveo 10-godišnji dečak.

- Ako ima sedam života onda ne bi trebalo da prokocka četiri koja su mu ostala - poručio je jedan od doktora kolumbijske bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA