Radonjićeve reči posle poraza od Fenera odlično su objasnile situaciju na terenu!

I da smo bili kompletni teško bismo uradili nešto protiv takvog tima kakav je Fenerbahče, rekao je trener Zvezde

  • 17

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da bi njegov tim teško uspeo da se odupre Fenerbahčeu (87:72) čak i da je bio kompletan.

>>> Veseli dao najbrži koš Evrolige ove sezone i to vrhunskim zakucavanjem! (VIDEO)

Crveno-beli su meč u istanbulu odigrali bez Gudurića i Mitrovića.

- Na startu druge četvrtine imali smo puno problema. Fenerbahče je stekao prednost koju je držao do kraja i generalno kontrolisao tok meča do samog kraja. Bili smo lišeni pomoći dvojice igrača. Mitrović je još uvek u procesu oporavka, Gudurić nije doputovao sa nama.

- Ali i da smo kompletni bilo bi teško protiv Fenerbahčea, jer se radi o odličnom timu i sa njim jako teško igramo. To se vidi i po našem skoru do sada. Moramo da se okrenemo sledećem meču, čeka nas meč u Podgorici. Da pokušamo da se spremimo, da vidimo da li ćemo moći da računamo na kompletan tim.

- Ali i ako bude tako, neće moći da bude na maksimumu. Sigurno da će pauza da ostavi trag na kvalitet igre Mitrovića. Videćemo kakva je situacija kod Gudurića. Kad se i ako se priključi u Podgorici - rekao je Radonjić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojo

    8. decembar 2016 | 23:22

    Pa ni oni nisu kompletni budace a da su hteli dobili bih vas 30 razlike!!!

  • Miodrag Novi Sad

    8. decembar 2016 | 23:10

    Polako...ali sigurno idete na svoje mesto....

  • Radasin

    9. decembar 2016 | 07:55

    U napadu konstantno igramo sa cetiri igraca kada je Lazic u igri.Koju vezu ovaj covek ima pa dobija mesto u timu.Nema ulaz,dvojku moze da sanja kako postize,trojku daje posle sto suteva u kos.Vidimo da ima mladih igraca koji zasluzuju da dobiju minutazu puno vecu nego on.Cuj igra odbranu covek,pa moja baba bi to znala da igra flaster na igraca .Pratim njegovu igru u napadu,konstantno je u cosku bez namere da dobije loptu.Ako mislite da se ozbiljno bavite kosarkom i postignete neke zapazenije rezultate morate izvrsiti selekciju igraca i postaviti kriterujume da ne moze igrati igrac koji pistigne deset koseva na pet utakmice.Pravilo koje vazi svuda u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA