SISE NA IZVOLTE: Seksi navijačice obeležile velika sportska takmičenja (FOTO)

Mnoge lepotice, mahom Južnoamerikanke, bogato su unovčile svoje bujno poprsje koje su prethodno promovisale na velikim fudbalskim smotrama - svetskim, evropskim i šampionatima Južne Amerike

  • 0

Da je najbolji način za skretanje pažnje opčinjenog muškog gledališta za vreme fudbalskih utakmica na velikim takmičenjima pokazivanje golih grudi, nisu se prvo setile sestre Jelena i Viktorija Mikša. Otkrile su to dosta ranije južnoameričke lepotice, od kojih nam je u najsvežijem sećanju Paragvajka Larisa Rikelme.

Atraktivna brineta u žižu svetske javnosti stigla je tokom Mundijala u Južnoj Africi pre dve godine, gde je bodrila svoj Paragvaj. Larisa je bila promoterka mobilnih telefona koje je stavljala na „strateško“ mesto - u svoj duboki dekolte. Po završetku takmičenja nastavila je da se fotografiše obnažena za brojne muške časopise i ubrzo postala najplaćeniji paragvajski model svih vremena.

Ubrzo posle Larise svet je upoznao njenu zemljakinju Pati Orue. Publiku je Patino “slučajno” ispadanje bradavica iz majice mnogo više interesovalo nego fudbaleri na terenu. Sada na televiziji nastupa kao plesačica u zabavnim emisijama.

Irina Grandez i Dejzi Arauho privukle su pažnju pre i tokom prvog meča peruanske selekcije protiv Urugvaja i nisu se skidale s TV ekrana do kraja učešća Perua na šampionatu. Imale su i šta da pokažu, a na radost gledalaca širom sveta Peru je iznenađujuće stigao do meča za treće mesto.

Irina i Dejzi dobro su unovčile slavu u domovini, pojavljivanjem u brojnim televizijskim šou programima i slikanjem za naslovnice i duplerice brojnih magazina.

Kup Amerike je iznedrio još jednu zvezdu. Diosa Kanales je obećala da će se skinuti ako njen tim trijumfuje. Fotografisala se u provokativnim izdanjima za brojne časopise, a sprema se da izda svoj prvi album. Venecuela je poput Perua zaustavljena u polufinalu, kasnije od blakirohosa izgubila i meč za treće mesto, iskoristivši „navijačicu više“.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA