Jović otkrio zašto košarkaši Zvezde idu da slave posle Makabija, a razlog nije samo pobeda, već nešto još lepše (VIDEO)

Plejmejker Zvezde bio je veoma raspoložen posle pobede nad Makabijem

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je nad velikim Makabijem ostvarila najubedljiviju evroligašku pobedu u svojoj istoriji, a jedan od najzaslužnijih bio je Stefan Jović, koji je bio blizu dabl-dabl učinka sa 10 poena i 9 asistencija, a bio je veoma raspoložen nakon meča, a razlog nije bio samo trijumf, već i to što je kondicioni trener Zvezde Dragan Gačević postao otac.

>>> Cirbes nije mogao da se seti šta je rekao Simonoviću nakon što ga je izblokirao, a onda mu je upravo Simonović šaljivo objasnio (VIDEO)

>>> Košarkaši Zvezde skakali i pevali sa navijačima! (VIDEO)

- Pevao sam na kraju, svi znaju da je naš kondicioni trener postao otac, povuklo me to, pošto sam prvo njemu prišao i pozdravio sam se, jer znam kako mu je pošto sam i ja pre osam meseci postao otac i delim tu radost s njim. Zato idemo večeras negde da proslavimo - poručio je Jović.

On ističe da razlika u pobedi nad Makabijem možda nije realna, s obzirom na kvalitet ''ponosa Izraela'', ali da je njegov tim odigrao neverovatan meč, naročito u odbrani.

- Razlika je dosta velika za Makabi, kada pogledate kakvu ekipu imaju, ali moram da kažem da im mi nismo omogućili da rade sve što su želeli i sprečavali smo neke njihove željene akcije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mislim da je Podgorica bila neka prekretnica što se tiče svega ovoga što se desilo večeras. Pobeda u Morači sa tolikom razlikom i takvom kontrolom meča i u napadu i u odbrani mnogo znači za samopouzdanje. Mislim da smo kroz jaku odbranu od starta stavili do znanja da Makabi mora da igra nenormalno da bi nas dobio. Ovo je naša igra i ako tako nastavimo svima će biti teško protiv nas.

Plejmejker Zvezde veruje da njegova ekipa može da nastavi pobednički niz, slede gostovanja MZT-u i Cedeviti u ABA ligi, dok je između gostovanje Olimpijakosu u Evroligi.

- Idemo u Skoplje da nastavimo ovaj pobednički niz u ABA ligi na ova dva bitna gostovanja. Decembar mesec svi znamo kakav je. Između toga nam je Olimpijakos, potrudićemo se iz meča u meč da pobedimo sve što je pred nama - zaključio je Jović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vule

    16. decembar 2016 | 00:13

    Niš ekspres

  • Đoko so ednoto oko

    16. decembar 2016 | 17:41

    Joviću idi u Megaleks ili u Fmp. Loš si.

  • Vukasin

    17. decembar 2016 | 23:53

    Bre jovicu samo zato sto si tri sezone u zvezdi dobijas minute inace bi volters bio bolji i rebic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA