Hrvati uhapsili Delije iz Vukovara zbog paljenja šahovnice u Kruševcu! (VIDEO)

Snimci iz Kruševca bili na skeneru hrvatske policije

  • 16

Hrvatska policija uhapsila je trojicu navijača Crvene zvezde iz Vukovara pod optužbom da su pre mesec dana u Kruševcu zapalili šahovnicu na utakmici crveno-belih sa Napretkom.

Tada je Hrvatska obeležavala 25 godina od pada Vukovara, a Delije su na gostovanju palile zastavu. Navodno je hrvatska policija identifikovala trojicu starosti 18, 23 i 26 godina, a na saslušanju je bilo čak 15 navijača, piše Jutarnji list.

- Kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja Vukovarsko-sremske županije okončano je 15. decembra, a saznanja upućuju na sumnju da su tri osobe, hrvatski državljani,  u dobi od 18, 23 i 26. godina, 19.11.2016. godine na području Republike Srbije za vreme odigravanja fudbalske utakmice zapalili zastavu Republike Hrvatske. Po okočanju kriminalističkog istraživanja osobe su  uz kaznenu prijavu, nadležnom državnom tužilaštvu, predati  pritvorskom nadzorniku - stoji u saopštenju hrvatske policije, a navodi se da su navijači identifikovani na osnovu fotografija sa društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACA B.

    16. decembar 2016 | 14:39

    Svakog pokatolicenog koji predje u Srbiju,treba automatski hapsiti i optuziti za fasizam i ustastvo jer realno vecina su ustase koje treba sravniti sa zemljom

  • Sasa Wien

    16. decembar 2016 | 15:08

    Ja svaki dan palim po jednu.Neka dodju da me uhapse.Ha,Ha

  • Rale

    16. decembar 2016 | 15:35

    Kad će hrvati uhapsiti Šešelja i on je palio hrvatsku zaetavu i pred kamerama.Šako jada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA