≫ 

UFC lepotica morala da se skine gola, a onda je napravila dosad neviđen potez pred protivnicom (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najlepših UFC borkinja imala problem sa kilažom pred zvanično merenje, pa je bila primorana na ekstremne poteze *Posebno zanimljivo bilo je suočavanje sa protivnicom

  • 5

 

U noći između subote i nedelje očekuje nas UFC veče u Sakramentu, na kome će glavna borba biti između atraktivne Pejdž Van Zant i Mišel Voterson. Atraktivna Amerikanka, koja se proslavila i postala poznata javnosti u americi učešćem u šou programu ''Ples sa zvezdama'', imala je problem pred borbu, jer je bila na granici potrebne kilaže.

 

>>> UBILA BOGA U NJOJ: Ćelava unakazila UFC lepoticu (FOTO) (VIDEO)

 

Pošto je za malo bila ''preteška'', bila je primorana da na merenju skine sve sa sebe ne bi li došla do željene težine, koja se meri precizno u miligramima. Ona je pred auditorijumom koji je posmatrao skinula i gornji i donji deo, a publika je mogla samo da uzdiše. Ipak, ništa nisu mogli da vide, jer je namešten paravan kako bi joj se obezbedila intima.

 

Posle nagog poziranja ipak je uspela da dođe do željene težine.

 

Nekoliko sati kasnije trebalo je da se suoči sa protivnicom, a tada je umesto klasičnog gledanja oči u oči u gardu, uradila dosad neviđen potez, pošto je počela da pleše pred Mišel Voterson. I ona je prihvatila tu igru, pa se takođe uključila u ples, dok je publika bila oduševljena.

 

 

Ipak, teško da će biti ovako prijateljski nastrojene jedna prema drugoj, kada se budu sastale u ringu, a borba je na programu oko 2 posle ponoći u noći između subote i nedelje.

 

Na UFC u Sakramentu će nastupiti i srpski MMA borac Bojan Veličković, koji se bori protiv ruskog borca Sultana Alijeva, a njegova borba je na programu oko 22.30 u subotu.

 

Pogledajte i neke od fotografija atraktivne Pejdž Van Zant:

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA