≫ 

Emir Kusturica završava transfer jednom od najboljih igrača Partizana

Glavni glumac Alen Stevanović

  • 2

Ton - ide! Akcija - ide! Transfer - ide!

Ovako bi otprilike zvučala klapa za snimanje filma o transferu fudbalera, samo što ovo nije priča o filmu, ali jeste o transferu u koji su umešane filmadžije. U centru pažnje je Fudbalski klub Partizan i jedan od njegovih najboljih igrača u protekloj polusezoni Alen Stevanović.

>>> Ibanjez prokomentarisao priče o ponudi Partizana, a njegova izjava svideće se Delijama!

Ofanzivac crno-belih nalazi se na dobrom putu da pojača tursku Antaliju, ali ono što je zanimljivo više od same vesti o mogućem transferu, je kako je ostvaren kontakt na realciji igrač - klub.

Naime, Alenov tast, koji se bavi "sedmom umetnošću", preko našeg čuvenog reditelja Emira Kusturice ostvario je kontakt sa gazdom Antalije koji je takođe iz sveta filma, saznaje Sportski žurnal.

Partizan je, naravno, obavešten o svemu i ukoliko se transfer realizuje crno-beli mogu da očekuju pola miliona evra za igrača koji je odlično odigrao jesenji deo sezone. Iz Humske su tražili više, ali...

Antalija je trenutno deseta na tabeli turske lige. Za taj klub igraju dva dobro poznata imena: miljenik navijača Partizana Lamine Dijara i veliko ime svetskog fudbala Samjuel Eto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA