Bio je zvezda ''Football manager-a'' i veliki talenat Zvezde, a sada je Lalatovićeva želja u Čuki (VIDEO)

Novi trener Vrđana želi nekadašnjeg saigrača iz Zvezde pored sebe na klupi

  • 0

Nenad Lalatović je u ponedeljak nešto posle 14.00 časova promovisan u novog trenera Čukaričkog i tokom konferencije u hotelu ''Envoy'' je otkrio da ima jednu želju.

Ne, nije u pitanju igrački kadar nego pojačanje u stručnom štabu.

>>> Lalatović predstavljen u Čukaričkom i najavio kada će osvojiti titulu!

- Sa mnom stižu moji pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić, dok Ševo ostaje trener golmana Čukaričkog. Moja želja je da se stručnom štabu priključi Pavle Delibašić koji je trenutno pomoćni trener omladinaca. Njega vrlo dobro poznajem, igrali smo zajedno u mlađim kategorijama Crvene zvezde - rekao je Lalatović.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Za neupućene, Pavle Delibašić je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera crveno-belih, ali zbog ''čudnih sticaja okolnosti'' nije zaigrao u prvom timu. Za njega se prvi put ozbiljnije čulo u sezoni 2003/04 kada je sa 13 golova pomogao Leotaru da postane prvak Bosne i Hercegovine.

Za Leotar je igrao i u sezoni 2001/02 kada je na 29 mečeva postigao 21 gol. U leto 2004. godine se vratio u Čukarički, a igrao je još u Kini, Grčkoj, Bugarskoj.

Igrači ''Football manager-a'' ga vrlo dobro poznaju jer je Delibašić bio idealno pojačanje tih sezona kada je igrao za Leotar i Čukarički. Najčešće su ga dovodili u Zvezdui Partizan gde je bio neretko bio najbolji strelac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA