Trener Oklahome: Rasel Vestbruk uči od Dejana Bodiroge i Miloša Teodosića!

Trenutno najbolji igrač u NBA deo svog repertoara preuzeo iz srpske košarkaške kuhinje

  • 4

Otišli su Kobi Brajant, Tim Dankan, Kevin Garnet, pred penzijom su Dirk Novicki, Pol Pirs i Vins Karter, ali fanovi NBA ne moraju da brinu - ima ko će da ih uveseljava fenomenalnim igrama, koševima, asistencijama...

Čovek o kome se najviše priča ove sezone je spektakularni lider Oklahome Rasel Vestbruk, igrač koji tokom sezone u proseku po meču ima "tripl-dabl" učinak.

Rasova igra je nešto najbolje što gledamo u poslednjih nekoliko godina, njegov napredak u odnosu na prošlu sezonu je očigledan i rezultat je napornog rada i treninga eksplozivnog kombo beka. Međutim, malo je poznato da je Vestbruk deo onoga što demonstrira "upijao" gledajući srpske mađioničare sa loptom Miloša Teodosića i Dejana Bodirogu!

O tome je, u intervjuu za Sport klub, pričao jedan od asistenata Bilija Donovana u stručnom štabu Tandera, Darko Rajaković.

- Protiv Feniksa je primenio onu čuvenu Bodiroginu fintu. Naravno da nije bilo slučajno, ništa nema slučajno. To je bilo nešto što smo radili nekoliko dana pre meča. Pokazujem mu i video snimke Miloša Teodosića i neka njegova dodavanja. Pokušava da radi na tome, kako bi neke od tih stvari priomenio i na utakmicama. Rasel je svestran igrač, mnogo vremena provodi gledajući košarku, analizirajući svoju igru i igru protivnika i to je nešto što ga činio specijalnim. Svako veče je spreman 100 odsto da se takmičiti, bude najbolji i pobedi sa svojom ekipom - rekao je Rajaković.

Pritnskrin: Youtube/jammel cutler Pritnskrin: Youtube/jammel cutler

U nastavku pogledajte Raselovu fintu u stilu Dejana Bodiroge koju je izveo nedavno protiv Sansa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA