Novi centar Zvezde u velikom šoku pred dolazak u Beograd!

Tragedija pogodila Amerikanca

  • 1

Novi košarkaš Crvene zvezde Dion Tompson doživeo je veliki šok u Istanbulu pred dolazak u Beograd, zbog novih terorističkih napada.

I bezbednost će biti jedan od dobrih razloga za dolazak u Srbiju što se tiče bivšeg igrača Galatasaraja, pošto se u Istanbulu tragični događaji ređaju kao na traci. Nova noć strave bila je novogodišnja u istanbulskom klubu Reina, gde je nepoznati napadač usmrtio 39 osoba, a ranio 69.

>>>Brazilac Ronaldo genijalno odgovorio na prozivku Tonija Krosa (FOTO)

>>>Zvezdina voditeljka u najseksi izdanju za doček, a u ponoć je prvo poljubila prelepu Kubanku! (FOTO)

>>>Preko Bjelice brutalno zakucavali, Bobi opet gledalac, ali je zato Vučević blistao! (VIDEO)

- Moje saučešće žrtvama novog terorističkog napada u Turskoj. Rastužuje me u kakvom svetu živimo danas. Molim se za promene - poručio je Tompson, koji će u Beograd doputovati u utorak u ranim jutarnjim časovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    2. januar 2017 | 11:07

    Ne brini se vise!Ovde samo Zvezda terorise a najvise to radi nekim malim grobarima koji su u stvari nebitni ali nam oricinjava zadovoljstvo.Terorisemo i ostale hrvatske klubove koji su usko vezani sa grobarima a takodje i poznate Evropske klubove...Kad malo bolje razmislim terorisemo sve na parketu,uzivaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA