Tompson se nasmejao na pitanje o Delijama i postavio cilj koji će oduševiti sve navijače! (VIDEO)

Amerikanac ambiozno najavio napad na plej-of Evrolige

  • 22

Novi košarkaš Crvene zvezde Dion Tompson oduševljen je prelaskom u redove šampiona Srbije i Jadrana nakon raskida saradnje sa Galatasarajem.

Amerikanac jedva čeka da istrči pred Delije u Evroligi, a ekipu će na delu videti u ponedeljak od 19 časova protiv Zadra na Jadranu.

- Hvala na dobrodošlici, uzbuđen sam zbog toga što sam ovde. Znam da je tim u veoma dobroj situaciji sada, ređa pobede u Evroligi, nema poraz u ABA ligi, samo hoću da budem sposoban da budem deo ekipe. Moram polako da se uklopim, da ne poremetim nešto, jer su sad jako dobri. Ovde je ekipa veoma agresivna defanzivno, mnogo se trči i akcenat je na tranziciji, moram da se prilagodim stilu - rekao je Tompson, koji "puca" na visoko u evropskim okvirima.

- Treba napraviti dodatni napor za plej-of, bila je Zvezda sjajna prošle godine u četvrtfinalu protiv CSKA. Svaki košarkaš želi da igra u ambijentu koji ima Zvezda, da ima takve navijače na svojoj strani, to je velika prednost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA