Kro Kop se vratio u Hrvatsku i prvom izjavom šokirao navijače: Mislim da je to to! (VIDEO)

- Nisam siguran da će mi koleno to izdržati - rekao je MMA borac

  • 10
Printskrin: Youtube/UFC Ultimate fighting championships

Printskrin: Youtube/UFC Ultimate fighting championships

 

Hrvatski MMA šampion Mirko Filipović je posle velike pobede na Rizin Gran Priju u Japanu najavio potencijalan odlazak u penziju.

 

On je u finalu bio bolji od Iranca Amira Aliakbarija, kog je porazio tehničkim nokautom.

 

- Srećan sam. Ipak sam ušao kao autsajder, verovao sam u sebe i svoju ekipu, spremao sam se za to. Ovo je kao da idete na ispite, a znate odgovore na sve - rekao je Cro Cop po dolasku u Hrvatsku.

 

Iako je rekao da se oseća odlično i umorno, otkrio je da mora konsultovati doktora zbog problema sa kolenom, a potom i govorio o dilemi o nastavku karijere.

 

- Ne znam, vrlo lako moguće da je to to. Najavio sam to, ovo sam dogovorio za ovaj turnir, nisam siguran da će zdravlje ovo izdržati. Nisam siguran da će mi koleno to izdržati. Ovo su mi bile najteže pripreme - rekao je 43-godišnji borac i pojasnio:

 

- Razmisliću dobro, bilo bi lepo da odradim jednu oproštajnu borbu, ali ne znam da li će to biti moguće. Kad sam ušao u tu finalnu borbu pred očima mi je bio moj sin Ivan. Razmišljao sam o njemu, o porodici, o mojoj supruzi. Svi oni su puno toga prošli i propatili sa mnom. Teško je njima to nekad bilo da gledaju i nisam želeo da me iznose iz ringa ako izgubim. To mi je bio dodatni motiv - poručio je Filipović.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA

    4. januar 2017 | 08:41

    Bravo Mirko legendo,covek je totalno iskren prema sebi i povlaci se u velikom stilu.Tako to rade veliki majstori i veliki ljudi.Jos jednom veliko SVAKA CAST.ZIV BIO

  • Dabo

    3. januar 2017 | 09:07

    Bravo Mirko! Svaka tebi cast za sve ove godine sto si uradio.Bilo je divno da te gledam u tvojim fenomenalnim borbama.Nadam se da ce Stosic krenuti tvojim stopama...

  • Delije Čikago

    3. januar 2017 | 09:44

    Mirko je legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA