≫ 

Nova fenomenalna partija Jokića: Nerealni ulazi i asistencije iza leđa, bez gledanja! Bjelica šokiran 0.2 sekunde do kraja! (VIDEO) (FOTO)

Nikola Jokić po ugledu na kapitena srpske reprezentacije delio asistencije i preuzeo ulogu plejmejkera u jednom trenutku!

  • 3

Nikola Jokić je ponovo imao sjajnu partiju u NBA ligi, pošto je u duelu sa Sakramentom postigao 18 poena, imao 7 skokova i 5 asistencija. Ipak, to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz protiv raspoloženih Kingsa (120:113), koje je predvodio Demarkus Kazins sa 31 poenom, a 26 je dodao Daren Kolison.

>>> Dominacija Jokić Nikole: Srbin se poigrao sa Golden Stejtom laganim dabl-dabl učinkom! (VIDEO)

Od Jokića se u timu Denvera jedini više istakao Danilo Galinari sa 24 poena, a zapažen je bio i Jusuf Nurkić sa 16.

Jokić je glavnu borbu pod košem vodio sa protiv Koste Kufosa, koji je postigao 18 poena, ali je imao i jedan duel za glavnom zvezdom Kingsa, Demarkusom Kazinsom, koji ga je nesportski odgurnuo u jednoj situaciji, što su i fotoreporteri zabeležili i može se videti na slici iznad. Posle toga počeli su da se ređaju fenomenalni potezi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Srpski centar je ponovo pokazao da poseduje fenomenalan pregled igre, ponovo je dobar deo napada upravo on započinjao i faktički je preuzeo ulogu pleja. Podelio je nekoliko sjajnih asistencija, a posebno treba istaći jednu iza leđa, kada je izbacio iz igre oba čuvara koji su bili oko njega.

Takođe je postizao i sjajne koševe posle ulaza, a sve njegove poteze možete da vidite u priloženom videu.

I Nemanja Bjelica je sa Minesotom doživeo poraz protekle noći u Filadelfiji (93:91), ali mnogo šokantniji, što i sam rezultat kaže!

Prava drama viđena je u Filadelfiji! Najpre je Riki Rubio pogodio trojku za izjednačenje na 1,6 sekundi do kraja, ali je ubrzo usledio hladan tuš. U sledećem napadu je Dario Šarić izveo aut, a iz alej-upa je poentirao Kovington i doneo pobedu svojoj ekipi.

Bjelica je za 22 minuta na parketu postigao sedam poena i imao tri skoka. Zek La Vin je bio najbolji u redovima Vukova sa 28 poena, a 23 je postigao Karl Entoni Tauns. U Filadelfiji je ubedljivo najbolji bio Džoel Embid sa 25 poena, pratio ga je Ersan Iljasova sa 19, dok je junak pobede Robert Kovington postigao 13 poena uz 10 skokova.

I treća ekipa u kojoj nastupa srpski košarkaš, Detroit Pistonsi, doživeli su neuspeh, pošto ih je savladala Indijana sa 121:116. Pejserse je do pobede predvodio Pol Džordž, koji je postigao 35 poena, a pratili su ga Tarner i Tig sa po 17, kao i Monta Elis sa 16.

>>> Samo ga pustite da igra i dajte mu loptu: Bobi se vratio na parket i odmah pokazao svoja 2 najjača oružja! (VIDEO)

Boban Marjanović je ovoga puta igrao, za razliku od većeg dela sezone kada je ili provodio vreme na klupi ili bio na tribinama. Postugao je 4 poena i imao 4 skoka.

Najefikasniji kod Pistonsa bio je Tobijas Haris sa 22 poena, Andre Dramond je postigao 20 poena, koliko i Redži Džekson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA