Juve nudi 17 miliona evra i Matrija za Jovetića

"Stara dama" odustaje od preskupog Van Persija, agent crnogorskog napadača Ramadani već počeo sa preliminarnim pregovorima

  • 0

Italijanski šampion Juventus navodno je u već u pregovorima sa Fiorentinom i priprema velike novce za Stefana Jovetića, javljau italijanski mediji.

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade demantovao je sve navode o tome da će crnogorski napadač biti prodat ove sezone, ali  i dodao da će Jovetiću ostaviti otvorena vrata ukoliko on želi da napusti "ljubičaste".

Navodno, agent napadača Fali Ramadani je već u preliminarnim razgovorima sa Juventusom.

Prema sajtu "Tuto Juve", "stara dama" šalje primamljive ponude koje obuhvataju i dobar novac i nekog od igrača u zamenu za Crnogorca.

Šampion Serije A spremio je 17 miliona evra i Alesandra Matrija, koji je u jednom trenutku bio najbolji strelac kluba sa deset golova dok nije "stao" u poslednjim mesecima sezone.

Dvadesetdvogodišnji Jovetić je postigao 14 golova minule sezone.

Juventus je odustao od dovođenja holandskog reprezentativca Robina van Persija, koji bi ih koštao velikih 37 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA