≫ 

INTERNET ĆE EKSPLODIRATI: Perverzni fotograf uslikao Šarapovu u pozi koja je san svih muškaraca (FOTO)

Isplati se nekada biti paparaco i vrebati neku poznatu ličnost na plaži, možete dobro da zaradite ako zabeležite fotografije poput ovih

  • 46
Foto: Profimedia AKM-GSI Foto: Profimedia AKM-GSI

Marija Šarapova još se nije vratila na teren, ali je očigledno u vrhunskoj formi i to dokazuju fotografije paparaca koji ju je slikao dok uživa na odmoru.

Suspenzija još nije završena za atraktivnu ruskinju, koja je pre skoro godinu dana priznala da je greškom uzela ''meldonijum'' zabranjenu supstancu, koja je to postala tek početkom 2016. godine, što njoj nije bilo poznato.

Šarapova je i sama nedavno objavila fotografiju sa Havaja i očarala fanove pokazavši savršeno telo u seksi crnom kupaćem.

Ruskinja je uredno napisala i gde se tačno nalazi, pošto je tagovala mest ''Hulopole marina'' na ostrvu Lanai, poznatom i kao ''Ananas ostrvo'', u okviru havajskog arhipelaga.

To je bio motiv da paparaci uzmu fotoaparate u ruke i krenu u akciju. Vrebali su Šarapovu ponovo na plaži, a jedan od njih uhvatio je pravi bingo! Zabeležio je fotografiju Maše koja u seksi pozi namešta peškir, gde joj je guza posebno došla do izražaja.

Fotografije su odmah otkupile i agencije, tako da nema sumnje da je uboo džek pot i zaradiće ozbiljnu svotu novca samo na osnovu nje.

Uživajte!

Foto: Profimedia/FameFlynet/AKM-GSI Foto: Profimedia/FameFlynet/AKM-GSI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СрбИн

    5. januar 2017 | 14:59

    Е то је тело и мозак а не српске старлете.

  • VESNA

    5. januar 2017 | 17:27

    Baš je simpatična, hvala. Bogu i nikakvi SILIKONI već. Normalna ženska osoba bez,, plastičara a ne kako naše,, starlete "!!!!!!!

  • Pera

    5. januar 2017 | 17:46

    Ko i svaka zena na plazi, nista posebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA