≫ 

Prognoze osvajača gren slemova: Novak bez šanse na Vimbldonu i US openu?!

Čekamo vaše komentare na ovu temu

  • 17

S obzirom koliko su se stvari izmenjale u drugoj polovini 2016. godine, svima je postalo jasno da će teniska 2017. biti izuzetno zanimljiva i teška za predviđanje.

Tako su teniski stručnjaci jedne od najjačih globalnih sportskih televizija, ESPN, predivđali pobednike gren slema turnira.

Može i te kako da se polemiše o njihovim predviđanjima.

Kada je u pitanju Australijan open, od njih petoro, kao prvog favorita je dvoje videlo Novaka Đokovića, a ostali Endija Marija.

- Peta sreća zar ne? Prevazići će svoje frustracije i konačno osvojiti Australiju - smatra Piter Bodo, ali se s njim ne slaže Greg Garber:

- Đoković je osvojio pet puta u poslednjih šest godina, zašto ne bi to uradio sedmi ili osmi put?

Kada je u pitanju Rolan Garos, dvojica analitičara vidi Novaka kao šampiona, dok pojedini predviđaju novu titulu Mariju i nekadašnjem kralju šljake, Rafaelu Nadalu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Đoković je mnogo opasniji na šljaci da bi osvojio samo jednu titulu. Šansa da Nadal povrati onu svoju neprikosnovenu formu je prilično mršava - rekao je Piter Bodo.

E sad, kada su u pitanju prognoze za Vimbldon i Ju Es open - NIKO  ne pominje Đokovića!

Stručnjaci vide Rodžera Federera kao najvećeg favorita jer smatraju da će mu upravo Vimbldon biti poslednja šansa da osvoji 18 gren slem. Uz njega je Endi Mari, sa argumentom da se Škot odlično oseća u "Ol Ingland klubu" i da će 2017. biti posebna godina za njega.

Na Ju Es openu predviđa se veliki povratak Huana Martina Del Potra, koji je pre pehova sa povredama i osvojio njujorški gren slem. Pojedini su prednost dali Mariju, ali definitivno je najluđu prognozu dao Piter Bodo.

- Biće ovo još jedna godina teških lekcija za Nika Kirjosa, ali do US opena će se sve srediti i biće spreman za svoju prvu gren slem titulu - rekao je stručanjak ESPN-a.

Čekamo vaše komentare na ovu temu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovac

    6. januar 2017 | 16:28

    Људи СРЕЋНО ВАМ БАДЊЕ ВЕЧЕ! А што се тиче Нолета, разбиће их!

  • Drekavac

    6. januar 2017 | 14:55

    Све ће титуле узети наш Новак! Толико.

  • Qwerty

    6. januar 2017 | 16:11

    Onako kako su Mareju namestili prvo mesto, posle onolike razlike u bodovima, mogu mu namestiti i sve grand slemove tek da Nole ne bude jedini koji to ima (od ovih koji sad igraju)!!!Plasim se da nista ne zavisi od Novaka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA