Novak se na dodeli pehara prisetio tužnog događaja iz svog života: Znate li kojoj važnoj osobi posvećuje sokola? (VIDEO)

Deda Vladimir, koji je preminuo 2012. godine motiv je više za srpskog tenisera da igra dobro u Kataru

  • 5

Novak Đoković je idealno započeo 2017. godinu, pošto je odbranio titulu u Dohi posle epske borbe sa Endijem Marijem, koja je trajala tri sata.

>>> Posle rušenja Marija, poznato je kada i kako Đoković može ponovo da bude teniser broj 1!

>>> DA SE ZNA KO JE PRAVI BROJ 1: Povređeni Novak na Božić razbio Marija (FOTO) (VIDEO)

Novak je posle trijumfa izjavio da mu je ovo početak nove sezone iz snova, a tokom ceremonije dodele pehara, prisetio se i tužnog trenutka iz svog života, kada mu je 2012. godine dana preminuo deda Vladimir, koji ga je zvao ''Sokole''. Upravo njemu je i posvetio taj pehar, koji je osvojio dva puta uzastopno.

>>> Zar ste očekivali da će Novak nešto drugo napisati na kameri posle pobede nad Marijem? (FOTO)

Pre nekoliko godina je preminuo moj deda koji me je zvao ''Sokole''. Soko je jedna od mojih omiljenih životinja i to je nešto što me motiviše da igram dobro i da pobeđujem u Kataru - rekao je Đoković pre nego što je dobio novi pehar zlatnog sokola namenjen pobedniku turnira u Dohi.

Pogledajte taj trenutak na 4.20 kada mu novinar postavi to pitanje:

>>> Dosad neviđeno u tenisu: Đoković obukao majicu za trening u 3. setu finala sa Marijem (FOTO) (VIDEO)

>>> Velika sramota na meču Đoković – Mari: Obezbeđenje izbacilo publiku napolje!

>>> Đoković je pao i udario glavom u beton, a onda je Mari načinio potez vredan divljenja (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    7. januar 2017 | 22:36

    Svaka cast Nole Sokole.Zemljace moj i najbolji sportisto svijeta svih vremena.Imas sve sto nijedan sportista nikada nije imao i tesko da ce i imati. Svaka cast jer tako mlad i toliko uspjesan i omiljen nw medju svojim narodom vec sirom svijeta kao niko nikada. Ovog trena da prestanes igrati ti si ispisao istoriju tenisa i jos puno toga.Zivio ljudino.Imalu su pravo kada si se zenio a izvise Sv.Stefana velikim slovima:Imao si se rasta roditi.Srecna majka sto te rodi pa tako i cijela tvoja familija i jos jedno 3 milijarde na planeti koji te vole.

  • Jelena

    7. januar 2017 | 23:18

    Deda Vlada...divan dekica koji je do poslednjeg trenutka nabijao i ziveo uz Noleta. Secam se...deda Vlada lezi u postelji,ja u fotelji i pratimo prenos meca...navijao je za svog "sokola"do poslednjeg trenutka. Neka mu je laka zemlja i neka ga Andjeli cuvaju...to je i zasluzio! Veliki pozz za porodicu Djokovic posebno za strinu ♡

  • Tekija

    7. januar 2017 | 22:56

    Bravo sokole nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA